Bakalım doğru ise trompet bu gece müjde... Demiş. Onlardaki müjde ne olur aşı olur. Adamların palalık bir işi yok nasılsa. Bu durumda ons altın a bakmakta fayda var.. Volatilite yüksek olabilir.ytd
Printable View
Bakalım doğru ise trompet bu gece müjde... Demiş. Onlardaki müjde ne olur aşı olur. Adamların palalık bir işi yok nasılsa. Bu durumda ons altın a bakmakta fayda var.. Volatilite yüksek olabilir.ytd
WASHINGTON —
Amerikan havayolu şirketleri, halkı yeniden uçakla yolculuk etmeye yönlendirme çabasıyla, yolcuları Corona virüsünden korumayı amaçlayan yeni önlemler alıyor. Bu adım, tam da havayollarının yolcu sayısı yeniden düşmeye başladığı günlerde atıldı. Aralarında Delta’nın da olduğu bazı havayolu şirketleri, yılın ikinci çeyreğinde 6 milyar dolar zarara uğradı.
https://www.amerikaninsesi.com/a/hav...r/5554641.html
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abd ne müjdesi arkadaş
Ben anlamıyorum kim kimi takip ediyor abd türkiye diktatörleri iş başında
Trump deli diyen adamlar
Bizdekine niye bir şey demiyor
Ne farkları var ikiside aynısını yapıyor
Trumpa laf söyleyen bi zahmet bizimkinede söylesin
Amaaann sabahlar olmasin.hergun yeni bi gündem bu ne yaaa
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müjdeye habere kaldı işler yani maniplasyona sadece bizde değil dünyada sistemde hızla bir kötüye gidiş var böyle işlerden umut beklediklerine göre durum baya baya ciddi.
Az önce haberlerde gördüm. Reis artık oyuna gelen değil oyun kuran olduk demiş. Harbiden manipülasyon oyunu iyi kurulmuş. Bizim zıplaya zıplaya kazanan arkadaş ve arkadaşları Tüpraş ve petkimde cuma günü 3 milyona yakıp para kaybetmişler. Aracı kurumlar vermiş gazı haber geldi uçacaklar gaz haberi gelince demişler. Valla iki günde heveslendirip odunu değil yağlı kazığı verdiler...