Boşver, hala dünyanın düz olduğuna inananlar var. Millet uzaya seyahate başladı, hala tepsi diyor adam. Allahtan oküzün boynuzunda, sallanınca deprem oluyor akımı zayıfladı, eskiden ona inanan da vardı baya
Printable View
Geçmiş olsun..
Aşı şartM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi çıkar karakemal denen zat karakalem moralini bozar vs..
Gider yurtdışı kaynaklı aşı karşıtı haberleri çarpıtarak paylaşır..
Ha birde dolar short der..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3. Dozu da yeni oldum çok omuz ağrısı yaptı.. çıkmış gibi .
Başka hiç bir sıkıntım olmadı..
Demek ki her bünye de farklı reaksiyon..
Covidi de 2 sinovac ile yaşadım..
Belirtisiz atlattım
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya ekonomilerinin yakından takip ettiği Evergrande olayında yeni gelişme yaşandı. 300 milyar dolarlık dev borcu ile iflas etmesi beklenen şirketin hisseleri Hong Kong Borsası'nda işleme kapatıldığı duyuruldu.
Finansal dar boğazda olan Evergrande Group ve bağlı ortaklığı Evergrande Property Services Group'un Hisse işlemleri sabah 04:00'te kapatıldı. Kapatmaya ilişkin olarak herhangi bir neden açıklanmadı.
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 yılı yaz başı normale dönüldü ve kasım sonlarına kadar normal açık devam etti, kapanma tedbirleri kasım sonu gibi başladı, yani 2020 temmuz- eylül dönemi ile 2021 temmuz dönemi eylül arası kapanma tedbirleri arasında bir fark yoktu benim hatırladığım, yanlışsam söyle
2021 yazının farkı toplumun 18+ nüfusun yüzde 70 kısmının çift aşılı olmasıydı, ve vakalar azalmadı- ölümler arttı.. açık ve net gerçek bu, kimse itiraz edemez buna.. yeni delta varyantına karşı da etkili olduğu söylenen aşının bulaşı engellemediği açıkça belli, ölümleri azalttığı ise bir şehir efsanesi gibi, çünkü bu yaz artan ölümlerde aşının sebebiyet verdiği yan etkilerin ne kadar etkili olduğu belli değil, araştırılmıyor.. israil ve ingiltere gibi yüksek aşılı toplumlardan gelen veriler ne vaka ne ölüm oranlarında aşısız-aşılı arasında bir fark olmadığı yönünde
şu anda sağlık bakanlığında ne oluyor kimse bilemez. yani rakamlar üzerinden yorumlama yapmak çok doğru değil.
geçen seneki açıklanmayan ölümleri bu seneye ekliyorlardır.
yapmadıkları şey mi? yapmazlar diyen çıkar mı?
aşı şart diğer şeyler teferruat.