2 günlük serseri hareketler. LONG trendinin sonuna geldiğini haber veriyor olabilir..
2-3 gün daha bu hareketler olursa şortingen sert olur..
Printable View
2 günlük serseri hareketler. LONG trendinin sonuna geldiğini haber veriyor olabilir..
2-3 gün daha bu hareketler olursa şortingen sert olur..
haydaaa durduk yere ahlaksızda olduk...[/QUOTE]
abi ne renk veriyorsun :kahkah: bak kendide milletin vergilerinden aldığı maaş ile alıyor hiç renk veriyormu :28:
2016 da oyun dışı kaldık ,
Ak partinin ve ekibinin nasıl kurulduğu , kimlerle oturarak buralara geldiğini yazan çizen , kulağımıza gelen çok şey mevcut bunlar doğru ise , birileri birilerine ihanet etmiş :)
Ve bu ihanetin sonunda cezalar kesiliyor , kesilen cezaları HALK ödüyor.
ne yapıyoruz süt şu kadar olmuş, benzin bu kadar olmuş, tavuk şu kadar olmuş diyip duruyor millet neden , niçin ,doğru gitmeyen ne , neden böyle oldu diyen az,
kim sorguluyor gençler aşağıda şimdi bir genç in ağzından çıkanları koyacam kuşta da videosu mevcut bu videoyu öncelikle önümüzdeki hafta faiz kararını verecek olan kimlerse bir daha seyretsin , yanlışlıkları korkmadan kimse talimat aldıkları dürüstçe anlatıp durumun ne kadar kötüye gittiğini , senelerdir oluşturulmaya çalışılan çin hikayesinin burada tutmayacağını birilerinin anlatıp , bu sevdadan vaz geçilip gerçek kararlar ve doğru ekonomi yönetiminine dönmeyi anlatmalı , koltuklar , makamlar hepsi geçici , inanlar 1 selaya bakıyor bu hayatta , kimse birşey götürmüyor bu hayattan inşallah memleket adına doğru kararlar alırlar bu hafta.
genç kardeşimin sözleri aşağıda ,
Gerçek Gündem
@gercekgundem
·
10 Ara
Beylikdüzü'nden Kadıköy Bit Pazarı'na kıyafet almak için gelen lise öğrencisinin hikayesi:
"Burada 5 liraya, 3 liraya pantolon gömlek bulabiliyorum. Belki de ölmüş insanların kıyafetlerini kullanıyorum. Ülkemin bana bıraktığı durum bu."
konut kredileri hala çok uygun. hanehalkı kira giderleri enflasyon hesaplamasında da çok büyük bir kalem.
kirada oturanlar her türlü hem kira öder, hem de enflasyondan nasibini alır.
beyaz yaka için 2500 tl kira mı? yoksa 5000 tl aylık kredi ödemesinin cevabı bu ortamda aylık kredi ödemesidir bana göre.
süper trendde ufaktan hisse alırsan krediyi 3-4 yılda bile ödersin. daha fakir olursun ama en azından kiradan kurtulursun. evin olur.