Ralli başladığından beri en yüksek
2.829 u gördük
Printable View
Ralli başladığından beri en yüksek
2.829 u gördük
Conilere basıyollar, belkide bugün bistte ralli bitti, düşüşe devam diyebilürler, temkinli olmak lazım, nemelazım
Yoksa tabiiki borsaların doğası gereği hep boğa dır. bizim borsa zaten tl bazlı uzunvadede hep yeni zirveye gitmiştir.
Ama viob üüüle mi, çok kısa vadeli arena
bi açığını yakalasın alırlar anektarı
Fk 1'de olsa 0.1"de olsa kimse banka almaz. Bu kadar hukuksuzluk olan,keyfi yönetilen bir ulkede kim olmaz diyebilir bir sabah bankaların kurumlar vergisinin 20 puan artmayacağını ??? nasılsa devlet kendini soyduruyor ver ulan parayı diyemez mi???
Artı o kadar tahvil doldurmuslar kasaya ya patlarsa bur anda faizler??? Hepsi demirbank olmaz mı o zaman???
Bakın hepimiz borsacıyız eğer gidecek olsa bilanço gelmeden coktan 10 lira olmaz mıydı???? Siz hiç herkesin bildiği bir şeyin para ettiğini gördünüz mü borsada???
Boş verin kağıt üstünde kârı işler gerçekten sakat...
Ykb fk 1.54 e dusmus . Ozel bankalarin fk 1 in altina indigi gunleri gorur muyuz . Turk borsasinda olmaz diye birsey yok neticede .
Kişisel görüş
Bu güne bakış.
Şuan için bozulan graf yok.
Sadece Fed stresi var.
Bugün son saat satış yapar gibi yaptı ama satmadı.
Şuan vadeli teorik artıda
Şhortla vur kaç yapayım derken adam kacamaz.
Ve durum kötü olur.
Özetle aşağı gidecekse öyle birden olmaz bence.
Ama yukarı cizecek ise
Caaaart diye cizebilir
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ykb bilancoda önemli olan resmi enflasyon rakamı üzerinde az da olsa reel büyüme olması.
Bankalar dolara göre cidden küçüldü.
Ülkenin genel finans durumu da bankalar küçüldükçe kötüye gidiyor.
Ezbere banka kötü vs algısı ile bir yere gidilemeyecegini devlet anladı ise trend döner.
Yön devlet yine onu al bunu ver şuna karşılık buna bilmemne mikromanagement işlerine girerse yine ekmek yok.
Ben kaç senedir boynuzlu taşıdığımı unuttum. Al sat bi şeyler yaptık ama totalde ciddi zararda herkes ben de dahil.
Insallah diyelim.