her ülkenin derincileri var..devlet sahipsiz değilse sahipleri yön verir..25 yıl önce ya da şimdi..
daha öncede çok yazdım, İstanbul belediye seçimlerinin iptali siyasi üstü bir karardı bana göre.
bu kısım çok önemli..burdan gidişatı okuyabiliriz..
Printable View
Tutuklanma ve kayyum amacıyla yaptıkları çok net
Ama kendi seçmeninin tepkisi hesabi bozdu sok oldular
3 günde %20 30 düşen kagitlar var
Kayyum tutuklanma harici bir karar direk tavan yaptirir
Diğer konuda haklısın Tayyip oldukça uzun vade her risk var mala hisseye çökme dahi
Vasiyetname yazın diye aylardır boşa demiyorum :)
Bir kaç gün birisi bir şey yazdı bir internet sitesinden, güya ilgili kişiye anayasa değişikliği teklifi gitmiş,kabul görmemiş.
Bu kadar faiz artirimi ile döviz yakilmasi ile milletin gozunun alternatif likidite kurulugu yaratan enstrumanlara kaymasiyla kisa düre ıcınde borsada kazanan olmaz. Cunku kasada döviz yoksa kimsenin gözü borsaya kaymaz. Oyun döviz piyasasinda olur. Ben para değil servet kaybettim ne zaman geri gelir bilinmez ama olay siyasi krizdir ucu acik olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
20 küsür yılda çok şeyler yapıldı..doğru yanlış..demekki doğrular ağır basıyormuş..demekki bunlar lazımmış..
ama durum tersine döndü..
son zamanlarda bazı tuhaf gereksiz şeyler oldu..bunlar sinyaller..ne bunlar;
1. faiz sebep enflasyon sonuç
2. İstanbul seçimlerinin iptali
3. kılıçdaroğlunun son anda yine kendini aday göstermesi..
4. İmamoğlu davası
bana göre hepsi hazırlıktı, bişey hazırlandı..
ben tavan olcak bısey gormuyorum . satan malını gerı alcak gıden 26mlr dolara olcak ha zor gecmıs olsun kım alır burdan alsa da kım kıme satr . kım alır ky . zaten Alah rahmet eylesın olmus.vf alır alır da kım kıme ıteler o mechul geçmıs olsun yeni oyuna bakalım