Sakal da kaldı. Bu da iyi.[emoji28]
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sakal da kaldı. Bu da iyi.[emoji28]
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık 2 aydır buralardayım ara ara başka hisselere gittim geldim. Temel bazı şeyleri biliyoruz ama diğer üstadlarımın yorumları da öğretici tarafları ile kendim adına çok faydalı oldu. Bilanço ha geldi ha gelecek diye beklerken yorumlarını eksik etmeyen tüm ortaklarıma teşekkür etmek istedim. Herkese bol kazançlar. Tamam beklenti gerçekleşti hissemiz ederini bulacak mı zaman gösterecek.
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler. Tüm ortaklara hayırlı olsun.
Sadece Tahmin YTD.
Yarın tavan gelir mi arkadaşlar? :)
Tahtanın 5 lira yolculuğunun önünde ki tek engel 1 milyon lot satış kaldı.
Oda satacak mı bu altın yumurtlayan tavuğunu göreceğiz.
Emektar bekçi olarak bende karalayım. Kar beklentimiz dahilinde sürpriz olmadan geldi çok şükür. Herseyiyle rekordur ve her sene egale edilecektir umarım. Tüm dostlara hayırlı olsun
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı olsun ortaklar :) beklentilerin bi tık üstünde kar geldi çok ta güzel oldu. Sabırla hissede bekleyen arkadaşlara selam olsun. Beklemenin mükafatı almaya basliyacagiz inşallah. Bol kazançlar
Aga az da olsa karalamalar yüzünden satanlar oldu. Ben hep maliyet düşürdüm. Bazıları pişkinliğe devam ediyor. Bilgi herkeste olmaz güvenip alanlar var. Satanlarda oldu yazık. Lüften seçici yazılar yazalım.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet güzel bilanço herkese hayırlı olsun burada emeği geçen başta bilanço analizi ile sn izci en baştan beri geçici zamanı spk bilançosunun pozitif yönde farklı geleceğini söyleyen sn kuzeye ve diper arkadaşlara tskler
şimdi doktorumuzun ameliyat sonrası hasta hakkında yorumlarını bekliyoruz hasta ayağa kalkacağı belli olduda acaba koşmaya da başlar mi 😊