Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Webster üstad iyiyim şükür. Sağolasın, bu gençlerden hayır yok. Sormuyorlar bile Mert dahil. Emmi nerelerdesin ? Webster üstad geldi emmi gitti teorileri dolaşıyordu ortalıkta :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Emmi nerelerdesin ? Webster üstad geldi emmi gitti teorileri dolaşıyordu ortalıkta :) Pangacı üstadım, sadıcım buralara çok uğrayamadık. Münavebeli tarım ile meşgulüz. Ekip, biçiyor ve içiyoruz.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Pangacı üstadım, sadıcım buralara çok uğrayamadık. Münavebeli tarım ile meşgulüz. Ekip, biçiyor ve içiyoruz. Nar ağacımı dikiyorsunuz:)
Alıntı: Originally Posted by Webster Iste o zaman banka seni mahkemeye verebiliyor Sebebi nedir ? Mantıksız
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Pangacı üstadım, sadıcım buralara çok uğrayamadık. Münavebeli tarım ile meşgulüz. Ekip, biçiyor ve içiyoruz. Kolay Gelsin üstadım:) ürününüz bol ve bereketli olsun :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Emmi nerelerdesin ? Webster üstad geldi emmi gitti teorileri dolaşıyordu ortalıkta :) Emmi herkesin agzina laf ver bu pangaciya verme Dili pek sivri emmi
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi herkesin agzina laf ver bu pangaciya verme Dili pek sivri emmi Üstadım sizde malzeme vermeyin bana :)
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi herkesin agzina laf ver bu pangaciya verme Dili pek sivri emmi Pangacı candır üstadım.