Eee zıplamak ise mesele, zıp zıp zıplatılmak da bu meselenin bir boyutu sonuçta. Çok şükür çok temiz yağ gibi geçti Cuma günü takip edene sarı Reis de uzun Reis de maden maden.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Eee zıplamak ise mesele, zıp zıp zıplatılmak da bu meselenin bir boyutu sonuçta. Çok şükür çok temiz yağ gibi geçti Cuma günü takip edene sarı Reis de uzun Reis de maden maden.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD Başkanı Donald Trump, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesinde (FDA) "derin devlet" için çalışan bazı kişilerin, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı yürütülen aşı çalışmalarını yavaşlattığını öne sürdü.
Trump'ın Twitter hesabından yaptığı açıklama, Kovid-19 salgınının halen etkisini hissettirdiği ülkede yankı uyandırdı.
Donald Trump, açıklamasında, "FDA'daki derin devlet ya da her kimlerse, aşıların ve tedavi yöntemlerinin insanlarda denenmesini ilaç şirketleri için oldukça zorlaştırıyorlar. Açıkça görülüyor ki (bu çalışmalarla ilgili) yanıtları 3 Kasım'dan sonrasına kadar ertelemeyi umuyorlar." ifadelerini kullandı.
Dün böyle bir haber vardı. Aşı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Müjde HALKA verilecek dendiğinde tamam dedim, merkez dolarizasyonun önüne geçemiyor bu yüzden hedef kitle dolara ve altına yatırım yapan halk oldu..ve aynen bu mesaj verildi, hala bazı yandaş medya görülmemiş doğalgaz rezervi bulduk diye algı yaratıyor..nerden bilecez yarın birgün yüksek maliyet ve rezervin az olması nedeniyle bunun unutulmayacağı..
Akdenizde mutasyona duyarlı aşı dahi bulunursa şaşırmayın..çünkü doların ve altının önüne geçilemiyor, bu kafayla geçilemeyecek..
HArun bile 5 dakikada ..cuma günü 3 milyon TL kaybettiyse..
Çok dikkatli olmak gerekiyor...
Piyasa doğalgaz haberine cevabını kendi diliyle verdi.bizimkiler devamı gelecek diyerek İleriye dönük beklenti oluşturmaya çalışsada Piyasanın inandırıcı bulmadığı açık..gerçi mesaj ya da müjde HALK ın dolara yatırım yapan kesmiydi..bu kesimde geçmişteki acı tecrübeler gereği Zor vazgeçer dolardan..yakın zamanda dolarda bişeyler bekleniyor olmalı..
Viopta yıllar içinde birkaç büyük darbe yedim ve artık iyice soğudum bu piyasadan.Nisandan beri iki kredi çektim ikisi de viopta eridi gitti. Bir ay önce 25 endeks kontratlık bakiye vardı geçen perşembe günü 4 kontrat civarına indi. Kendime son darbeyi de 95.20 ortalamayla üç adet Tüpraş long yaparak vurdum. Belki müjde coşkusuyla Tüpraş bir yüzde iki daha gider hesabıyla hemen kapatmayı düşünüyordum pozisyonu, sonuç malûm. Pazartesi teminat eksiğini kapatabilirsem uzunca bir süre viopa falan bakmayı düşünmüyorum.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.