Bu dediğinizi ben uzun süredir yapıyorum. Her gün bir kaç lot tırtıklıyorum. Onun parası varsa bizim de sabrımız var. Hadi bakalım.
Printable View
Bu dediğinizi ben uzun süredir yapıyorum. Her gün bir kaç lot tırtıklıyorum. Onun parası varsa bizim de sabrımız var. Hadi bakalım.
sn doganidas
ben aynı şeyi ALARTKta yaptım... şükürler olsun iyi sonuç verdi şimdi bile imkan olsa devam etmeyi istesem de maalesef artık birikim pek mümkün olmuyor. hele de evş kira ve okullu çocukları var ise bir çok memur açısından da çok zor birikim için para ayırmak. korkarım bunlar da iyi günlerimiz... not emekliliğinin eşiğinde birisi olarak ben artık muhafaza dönemindeyim. Turizm yatırımları olmasa ben de alabileceğ,m lotları alıp kenara atmayı isterdim. ucuzun da ucuzu bir şirket ama problem yatırım ahlakının bozulmasında... aldığın hisse 10 katına 20 katına çıkıyorsa biriktirmek yerine farklı mecralara koşuyor insanlarımız...
Bu çok anlamlı bir yaklaşım. Özellikle de faizlerin yüksek olduğu günlük sabit fon getirilerinin ciddi yükseldiği zamanlarda yapılabilecek en iyi stratejilerden biri.
Sağlam özkaynaklara sahip olup değerinin oldukça altında işlem gören bir sürü hisse var BİST'te ve bu hisselerin çoğu trade mantığıyla günlük kazanç vesilesi olarak kullanılıyor.
Bu tip bir yatırım mantığı genel olarak halk arasında oturtulabilirse tam bir kazan kazan durumu ortaya çıkacaktır. BİST'teki değerlemeler yükselecek ve sonuçta herkes kazançlı olacak.
Böyle güzel stratejileri okumak insana ilham veriyor. Paylaşımınız için teşekkürler.
sn valentine
desteğiniz için teşekkür ederim. algyoyu pandemiden bu yana sıkı takip ediyorum, ara ara alıp sattım. geçtiğimiz yılbaşından bu yatırımım altında idi.
artık öyle bir piyasa oluştuki tam anlamıyla "paran mı var derdin var". ne altına, ne dövize, ne fonlara, ne faize hatta ne de borsaya bulaşan yanacak gibi. borsada da şişen hisse sayısı oldukça fazla. dikkatli olmak gerekiyor. ülkemizde yatırımlarının değer kaybetmemesini sağlamak için cambaz olmak gerekli.
algyoda ki sıkıntıları biliyorum, ky sayısı çok fazla, genel anlamda herkese bir 2026 psikolojisi aşılanmış durumda (bununda yine patron tarafından üstatlar aracılığıyla aşılandığını düşünüyorum).
yatırımı da bunları göze alarak yapmam gerekti, en kötü 2028i görmeyi planlıyorum. o tarihe kadarda ucuz kalması riskini avantaja dönüştürmem gerektiği için böyle bir strateji ortaya çıktı.
sonrasında bu stratejiyi algyo ve uzun vadeci bekleyen arkadaşlarım için daha büyük bir avantaja dönüştürmek fikri ortaya çıktı.
normal şartlarda 2028e kadar değerini bulacağı konusunda bir beklentim yok. kendi adıma bu durumu birikim yaparak avantaja dönüştüreceğim ve bu birikim fikrini ne kadar çok insana ulaştırabilirsem hem algyo için iyi olacak hem de mağdur arkadaşlara bir çıkış yolu oluşturacaktır.
teşekkürler...
herkese selamlar.
ben de kira param kadar parayla düzenli olarak aylık alım yapıyordum. toplam yatırımlarımın üçte biri algyo oldu şu anda :)
hisseyle ilgili 2026 beklentisini ben de görüyorum arada. ama bu pazarlamacılar üç yıllık umut pazarlamasının satın alınmayacağını ve davranışsal iktisatı bizden iyi biliyorlardır.
günlük alış fikri çok hoşuma gitti. 15 ekimden itibaren uygulayacağım.
hissenin üzerinde baskı olduğu hissediliyor. bu baskının ne zamana kadar süreceği alatonların hesaplarına bağlı. benim epey sabrım var, bu baskı ucuzdan biriktirmeme yarıyor.
Saygıdeğer dostlar,
Destekleriniz için teşekkür ediyorum. İnanın çok mutlu oldum, teşekkür ederim.
Voltranı oluşturmayı başaracağız galiba
Bu piyasaya tek başına bir hiçiz. Birlikte olmak zorundayız.
Affınıza sığınarak bu stratejiye bir isim takmak istiyorum. VOLTRAN TAKTİĞİ
heyecanımı mazur görün lütfen :)
Günaydın. Ben de destekliyorum. Her gün oyuncaklarının azar azar eksildiğini gören tahtacının eli ayağına dolaşacak.