daha çok vaka ve ölüm daha yüksek borsa demektir, nedeni teşvik..vaka ve ölü sayısı devam ettikçe borsada satışlar gelsede çok fazla düşmeyecek gibi..vaka ve ölümlerden beslenen borsalar var karşımızda..
Printable View
daha çok vaka ve ölüm daha yüksek borsa demektir, nedeni teşvik..vaka ve ölü sayısı devam ettikçe borsada satışlar gelsede çok fazla düşmeyecek gibi..vaka ve ölümlerden beslenen borsalar var karşımızda..
XU100 ,TL bazlı ..
2018 dip 846.55 ,tepe 1215.32
2019 dip 835.35 ,tepe 1153.12
2020(henüz sene bitmedi) dip 819.36 tepe 1371.00(daha 2 ay önce bile yılın ilk ayında gördüğü 1245.37 altındaydı)
Yani 3 yıldaki hadise bir bütün olarak sadece son 2 ayda longerlerin lehine..
Dolar bazlısını da yazayım mı? :one: :he:
Emekli dayı derken???
İşlerden fırsat bulup zar zor poz açıp kapıyorum birde burada millete laf yetiştirmek peh...
Anlık poz yazmak, ekstra atmak sana , bana yada okuyanlara ne kazandırır ne kaybettirir???
Beklenti yazarsın, grafik atarsın yada yorum yaparsın, hepsi bu.
Sidik yaristirma yeri değil burası.
Trump in Suriye ye füze attığı gün 65 bin TL bıraktım masada , gazoz kapağı değil bu...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada önemli olan analizlerin temel kriterle uyumlu olmasıdır.senin görmediğini gören,başka açıdan baktıran düşünceler,grafikler çok önemlidir..
derler ya: konuya vakıf olan herkesi dinle ama tek başına karar ver...
Hee ya :rules: sevgili cauti :one:
:)))))
durun! belgelerle geldim. piyasa longdur diyenlere gelsin :)
iki senede 40 puan artış
geçmişte de keza öyle.
Ek 26472
PİYASA yükseliyorsa Long haklı düşüyorsa Şort haklı ..vob gibi bir piyasada daha dün sabah 2000 point düşen sonra 5000 bin yükselen bir piyasada yani kabaca 7000 point ki kaldıraça vursan 70000 point yapar ..daha neyi konuşuyoruz .
şaka bi yana şimdi fark ettim. ok işaretlerine dikkat. benzer hareket olursa yukarıda 355 puan var.
Ek 26473