Mehmet şimşek göreve ilk geldiğinde özellikle ihracat yapan şirketlerimi her türlü destekleyeceğiz demişti.
Ne derseler tersini yap indikatörü bir kez daha çalıştı. Ders almıyoruz bir türlü.
Printable View
Mehmet şimşek göreve ilk geldiğinde özellikle ihracat yapan şirketlerimi her türlü destekleyeceğiz demişti.
Ne derseler tersini yap indikatörü bir kez daha çalıştı. Ders almıyoruz bir türlü.
Sevgili bendosto 2014-2024 arası dünyanın teşviğini dünyanın desteğini aldı da ne oldu?Öz sermaye de öz sermaye diye diye üvey evlat muamelesi gören kim oldu?
2017dekine bakın!8 Yıldır teşvik alıyorsun ama sonuç sarıca arı gibi bal yapmıyor!
17.01.2025 06:22
Ege Endüstri, yatırım teşvik belgesinin yatırım tamamlama vizesini aldı.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"02.10.2017 tarih ve 132792 sayılı yatırım teşvik belgemiz kapsamında, Pınarbaşı merkez üretim tesisimizdeki modernizasyon çalışmalarımız tamamlanmış olup, yatırım teşvik belgesinin tamamlama vizesi işlemlerinin yapılabilmesi için 28.09.2023 tarihinde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunulduğu kamuya duyurulmuştu.
Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğünce yatırım teşvik belgesinin yatırım tamamlama vizesinin yapıldığı hususu şirketimize bildirilmiştir."
Maşallah bizim kağıt iyi direniyor. Pozitif ayrısıyor. Buranın meşhur hustadı bist kötü olduğunda egeenimiz kendini gösterecek demişti. Biraz iyi olsun hemen o hustad başını kaldırıyor ve uçma kaçma methiyelerine başlıyor.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galiba Bendosto yazmıştı, umut bu toprakları terketti,
Bistin 10500 civarı bir desteği var, umarım kırılmaz değilse hem endeks bazında hem hisse bazında kayıplar çoğalır,
30 yıldır borsadayım , neler gördük neler,
Her şeyi bilirim , keşke bilmeseydim , şöyle açıklayayım,
2 çeşit yatırımcı vardır , kaplumbağa ve tavşan ,
Tavşan biziz her şeyi biliriz, borsa, foreks vb. oynarız ,
Kaplumbağalar ise hiç bir şey bilmezler arsa, altın vb. alırlar,
Yıllar sonra mutlaka kaplumbağa tavşanı geçer,
Haaa yaş itibarıyla artık bekleyecek uzuuuun yıllarımız da kalmadı.
Aynen öyle biraz artı olunca ahkam kesip göreceli- dereceli, fallı - sazlı atmasyonlarla peydah oluyor. Buranın altı yok, her yerden y(alıyorum); bundan sonra hep y(alıyorum ) emme yine ve yenidençakıyor her zaman ki gibi. Asıl ilginç olanı hiçbir şey olmamış gibi pişkin pişkin yorum yapıyor pabucumun höstttt datı. Koy elinde ki grafiki deyip duruyordu; sen koydun da noldu krafikimsi çiziktiriklerini hösttt dat ?? Bir de temettü ile fiskisini yudumlayıp emekliliğin tadını çıkarma komedisi vardı bunun. 86000. QTR de böyyyükkk kar yapıp F/K mız düştüğünde yudumlar artıkın fiskiyi. Yalunuz bunun için nüfusun artması şartttt. Puhaaa
Bu da 2015
Ege Endüstrisi 10 milyon Euro'luk yatırım yapacak
Güncelleme Tarihi: Eylül 13, 2015 17:11
Ege Endüstrisi 10 milyon Euroluk yatırım yapacak
Burcu TANER KARATAY / HÜRRİYET
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2015 17:11
MERKEZİ İzmir Kemalpaşa olan ve otomotiv sektörü için dingil ve dingil parçaları üretimi yapan Ege Endüstri, Ege Serbest Bölgesindeki tesisleri için 10 milyon 100 bin Euroluk modernizasyon yatırımı kararı aldı.
Şirket yönetimi yılın ilk 6 ayını değerlendirdiği raporda ve özel açıklamada yatırım ve Ar-Ge faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yılın ilk 6 ayında 4 milyon TLlik maddi duran varlık, 535 bin TLlik de maddi olmayan duran varlık yatırımı yaptıklarını aktaran Ege Endüstri Yönetim Kurulu, Ege Serbest Bölgesindeki üretim tesislerine de yatırım yapma kararı aldıklarını dile getirdi.
TEŞVİK BELGESİ ALINDI
Yatırımların siparişlendirme aşamasında olduğunu dile getiren yetkililer, Ayrıca şirketimizin Pınarbaşı Merkez üretim tesislerindeki makine parkımızda, arızalanan ya da kullanım ömrünü tamamlamış bulunan parça ve makinelerin modernizasyon işlemleri için, Ekonomi Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğünden 26 milyon 867 bin TL tutarında 13 Nisan 2018 bitiş tarihli yatırım teşvik belgesi alınmıştır denildi.
Sene 2017!!!
https://i.hizliresim.com/lb4zn3z.jpeg
sene 2025 hala aynı bitmez denilen Keçiören Metrosu bile bitti bizim bu kâğıttaki çilemiz bitmedi bitmiyor!Yıllarımız gitti!Egeende yatırımcılarının yaş ortalaması 50-60 vardır.
2021de de bu haber ile uzatmışlar nereden bilelim bir daha uzatmayacaklarını!!!!!:hır:
Ege Endüstri Yatırım Teşvik Belgesi Süresi Uzatıldı
Ege Endüstri devam eden yatırımları için yatırım teşvik belgesinin süresinin 14.01.2024 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.
Ege Endüstri Yatırım Teşvik Belgesi Süresi Uzatıldı
HABER GİRİŞ
10 Aralık 2021 15:51
SON GÜNCELLEME
19 Ocak 2022 16:25:40
Ege Endüstri ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yatırım teşvik belgesinin süresiyle
Şirket, 5 Kasım 2017 tarihinde yatırım teşvik belgesini almış ve Pınarbaşı merkez üretim tesisinde modernizasyon çalışmaların başlamıştı. Çalışmaların devam ettiğini bildiren şirket, 13.01.2022 tarihinde yatırım teşvik belgesinin süresinin dolacağını duyurmuştu.
24 Kasım 2021 tarihinde belge süresinin 2 yıl uzatılması konusunda başvuruda bulunan Ege Endüstri, bugün olumlu cevap aldıklarını duyurdu. Şirketin yatırım teşvik belgesi 14.01.2024 tarihine kadar uzatıldı.
Bu gelişmeler yaşanırken Ege Endüstri hisseleri (EGEEN) TSİ 15:19 sularında %0,19 oranında ekside 1940,60 liradan işlem görmeye başladı.
Ege Endüstri Hisseleri %0,19 Düşüş
Hisseler, 7 Aralık gününde açılışın hemen ardından 2063,2 liraya kadar yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmişti. Bu seviyeden gerileyen hisseler, yataya yakın bir seyir izlemeye başladı.
Dünkü işlemlerde yeniden 2000 lira üstü denemesini yapan hisseler, kapanışı 1942,6 liradan gerçekleştirdi. Hisseler bugünkü işlemlere ise 1944 liradan başladıktan sonra 1994,2 liraya kadar tırmandı. Ardından kazançlarını geri vermeye başlayan hisseler, 1932 liraya kadar geriledi.
Hisselerde aşağı yönlü eğilimin güçlenmesiyle birlikte 1909,66 ve 1882,33 lirada bulunan destek noktaları izlenecek. Yukarı yönde ise 1979,26 ve 2021,53 lirada bulunan direnç noktaları izlenecek.
Hisselerin fiyat performansı incelendiği zaman, haftalık %14,57 oranında değer kazandığı görülüyor. Aylık bazda %38,54 oranında değerlenen hisseler, geçen yılın aynı zamanına göre %26,45 oranında daha yüksek bir seviyeden alıcı buluyor.
Yatırım yaptığınız şirketi yöneten şahsın, ne kadar eğitimsiz, ahlak yoksunu, hertürlü yalanı söyleyebilecek kadar ezik, bomboş bir insan olduğunu görmeniz adına tekrar videosunu eklemek istedim. Zaten bu videosunun haricinde başka konuşmuşluğuda yok.
Özellikle 4:45 den sonra söylediğini anlayabilen olursa yazsın lütfen.
https://www.youtube.com/watch?v=LsbD_ctSxgI
Egeen seni Allah bildiği gibi yapsın!Bak frotoya bak sana!Sen de kayıtlıya mı geçiyorsun sermayeyi kediye mi yüklüyorsun bir an önce karar ver de kurtulalım!
Ford Otomotiv, kayıtlı sermaye tavanının 500 milyon TL'den 10 milyar TL'ye çıkarılması ve sürenin 2029 yılı sonuna kadar uzatılması için SPK ve Ticaret Bakanlığı'na başvurma kararı aldı.