Originally Posted by
whiningman
İT amcamız gayet istikrarlı ve güçlü bir çimento yatırımcısı. Hatta en iyisi denebilir. Temettüler ile hisse çoğunluğunu sağlayan, düzenli bir gelir kapısı yakalamış. Kontrolü böylelikle hep artırmış ve asla bırakmamış. Ufak ufak olsun ama hep benim olsun mantığındaki patlamayı dibine kadar yaşatan bir amca. Lütfen buradaki yatırımcı arkadaşlara iyi niyetimle sesleniyorum. Bu hisseyi sakın ha sakın uçacak şimdi kaçacak diye almayın. Bu hisse ancak uzun vadede(min8-10yıl kalmak kaydı İle) ortalamalarda banka faizlerinden fazla getiriyor buda bana yeter diyenlerin hissesi. Yoksa burda bazı arkadaşlar gibi yaşlanır gidersiniz. İt amca bugün ölse bile(Allah göstermesin)felsefesi, öğretisini çoktan çocuklarına bırakıp yetiştirmiş. O yüzden çok bir şey bekleyip hayal kuran arkadaşlar lütfen uyanın artık. Burası öyle Ali Cengiz oyunlarının döndüğü, yüksek beklenti getirecek bir hisse değil. Kısaca %85 bile İt amcamızda olsa sorun yok bakın son 15 yılına inanın bir 15 sene sonrada bir sapma olmayacak. Kısaca uzun kalana faizden fazla getiren mutlu mesut bir yapısı var. Beklentileri çok olan arkadaşlara üzülerek bildirmek istedim. Saygılarımla...