Tahta boşta gibi kzlbuk biterse sanki hareket gelecek
Printable View
Tahta boşta gibi kzlbuk biterse sanki hareket gelecek
HEG hocam bekliyorum pusuda☺ Ben hala uçmuş fk göreceğimizi düşünüyorum. Sonra fk normal seviyelere geldiğinde benim için alım yeri olabilir. Nasıl olsa kalan arsayı olmasi gereken değerde göremedik bilançoda. Hisseyi döviz bazlı takip ediyorum. İlk aldığım noktalara gelecek bu gidişle 😂 3 kat fiyata satmıştım. Sağolsun. Amcaya kızmayın adam diğer patronlar gibi değil. Elinde hissesi bekliyor. Ama oğluna kalırsa ne olur bilemiyorum.
Ucmus F/K neden görmeyiz?
çünkü gelen parayla yeni yerler alindi, bilancoda yeniden degerleme yapılacağı icin deger artisi görebiliriz..
Bu bizim arzu ettiğimiz bir kar değil tabii biz hasilat bazli kari istiyoruz. Onun da tek çıkış yolu Almanya daki arsanin satisindan geçiyor..
Euro bazli baktigimizda suan zirvesinin nerdeyse 3te birine kadar dustu.
Zirvemiz 16 euro bugunku kura gore cevirirsek 180tl civarinda oldu. Buraya ulasirmiyiz ne olur bakalim göreceğiz..
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teorik Eşleştirmede , hep bir taban gösterip korkutma varda,
Pratik yok be tahtaci yap tabani ben talibim almaya
Amcanin haberi olsa fırıncı küreği ile kovalar bu tahtacilari :))
Yeni alınan yerlerin F/K ya çok etki edeceğini düşünmüyorum. PD/DD etkileyecektir. Neden böyle düşünüyorum. Yeniden değerleme yapılırken kalan araziyi bile bilançoda yok fiyata gördük. Niye yeniden değerlemeler ile FK düşürsünler ki. Az kaldı. Mart ayı bilançosunda göreceğiz :) Öenmli olan şirketin iç değerini biliyor olmak. Dolaşımdaki pay sayısı çok az. Ortaklar büyük bölümüne sahip. Bana güven veren iey 140TL fiyatlarda hisse satmayan adam 25-30 liralarda hisse satmaz. Patronlar yöneticiler şirkete sahip çıkıyor. PD/DD 0,5 görürse şöyle bir 2-3 yıl unutacağım iyi bir miktar ile girmek isterim. YTD. Elimde bir lot dahi yok. Aslında çok uzun vade tutmak istiyordum ancak çok kısa vadede çok ciddi prim yapmıştı.
Ek 27723
Günlük olarak atsam grafiği daha doğru olacak. Aylık kapanışa göre atmışım. Acemi şansı diyelim servete 9.Ekim.2020 de ortak oldum ve 8.şubat 2021 de ortaklığım sonlandı. Neredeyse dip ve tavan. O yüzden yükselirken nasıl sabrettiysem, düşerken de sabretmeye devam edeceğim yeniden giriş için. Umarım ortak olan kimse zarar etmez ve hep kazanır. Ben yeniden ortak olamamaya razıyım :)
Ek 27724
Yanildigin nokta su: yeni alinan yerler henüz bilancoda gosterilmedi ve hepsinin degerlemesi yapilarak alindi.
Benim demek istedigim sene sonu bilançosunda düşük hasilat ama yuksek kar gorecegiz.(yeniden alinan yerlerden dolayi).
Zaten gyolarda en iyi kar sene sonunda gelir..SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.