ihlas grubuna geçmişten kaynaklı güven sorunu olabilir bunda hemfikirim. yoksa bu haberi öncesinde de en azından belli ölçüde fiyatlaması gerekirdi. Şirketin kasasına sermayesine göre düşük oranda olsa da önemli bir miktarda para gelecek..Gelecek para dürüstce yönetilirse fiyatlama olumlu etkilenir. Ayrıca birçok yatırımcı bu hissede sizin kadar bekleyemezdi bence. Gayet sabırlısınız :ok:
Ben de bedelli sermaye artışı odaklı analizle akdeniz yatırım holdingden portföye (akyho)ufak bir miktar alıp izlemeye geçtim.
Akyho da 41,36 milyon TL olan sermayeye 82,73 milyon tl sermaye ilavesi sonrası sermayesi 124,09 milyon Tl olacak..
%200 bedelli talebiyle geçen ay SPK ya başvurmuşlardı.. SPK onayına az kaldı..Eğer onaylarsa zaman içersinde çift basamaklara doğru yükseliş beklentim var. Şirketin handikapı güvenlikden çıkıp yeni bir yön ve sektör arayışı içersinde olması. Doğal olarak biraz belirsizlik var yani..bu yüzden de mesela katmerciler gibi henüz ciddi bir çıkış yaşatmadı..ama durumlarını netleştirir yeni haberler gelirse bedelli sonrası için de potansiyeli büyük..incelemenizde fayda olabilir.