Tekirdağ gold
Printable View
Kendi adına ve sevgili oyunagelenadam adına bir şey söylemem doğru olmaz ..ama kendi adıma bi kaç şey söylemem icap eder :he:
Ben ..seni eskiden tanırım herkesi tanıdığım gibi ..her nickini arkadaş listeme aldım ..beğendiğim yazılarına itibar gönderdim ..özelden bana övgü dolu yazılarını da saymıyorum bile ..hemen hemen herkes seni itin dötüne sokarken ben senin hiç bir yazından alıntı yapmadım ..sana hiç ama hiç bir şey ne direkt ne indirekt yazmadım ..ikidir bana itici diyorsun ve ters yazıştıklarım dahil kimse bunu yazmamışken ..hatta bugün bile şahsıma tek yazı var o da abi diye hitap şekli var ..hal bu iken ..neden bunu ısrarla yapıyorsun?
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 51 kişi okumaktadır. (15 üye ve 36 ziyaretçi)
mert45, ahfado, atilla, ayhan53, baba_baskan+, BUMPER+, HURKUŞ, kaplumba, keremalkm+, Ohac, optra+, Pscyokinesis, Se_M+, İnternational, Zinedrimed
Aşı çavidan hikaye diyenler Bursa vefat sayılarına baksın iki sene önce 34-35 olan ölü sayısı son iki yıldır 75-80 seviyesine çıkmış durumda .
Nüfüs artışının etkisi çok minimal peki sebep nedir acaba
Hadi Caho ..hadiii ..akıllı ol ..efendi ol ..bir bütün olarak ..herkese karşı saygılı ol ..saygıdan zarar eden görmedim bugüne kadar ..
Şahsında tüm vobculara huzurlu hafta sonları :)
https://www.binance.com/tr/trade/usdt_try
buradaki gösterge ne kadar güvenilir?
TetherUS
10.075
₺10.07
24 Saatlik Değişim
-0.013 -0.13%
24S En Yüksek
10.101
24S En Düşük
10.035