Pek bilinmiyor bir şarkı gördüm.
Normalde dinleyince bir şişe rakı devirmemek elde değil.
Belki toplu dinlemeye müsait değil ondan bilinmiyor
https://www.youtube.com/watch?v=-sewYquo6to
İsyan Ederim - Bülent Ersoy
Printable View
Pek bilinmiyor bir şarkı gördüm.
Normalde dinleyince bir şişe rakı devirmemek elde değil.
Belki toplu dinlemeye müsait değil ondan bilinmiyor
https://www.youtube.com/watch?v=-sewYquo6to
İsyan Ederim - Bülent Ersoy
Benim şimdilik ihtiyacım hiç olmadı. İnsan neyin neden olduğunu öğrenince strese girmiyormuş. Onun için sigara var onu haram yaptılar.
İbo'nun az bilinen ve çok çalınmayan bir şarkısı. Benim etkilendiğim bir şarkı.
https://www.youtube.com/watch?v=HJQ8kyfuiLM
İbrahim Tatlıses - Oturur Derdini Anlatır Durur
Ben balık sevmiyorum, kafasını ayırmak, kılçıklarını temizlemek vs zor geliyor. Küçükken komşumuz balıkçıydı küçük hamsi pişirir getirirdi böyle kafası ile birlikte at ağzına yut demişti.
Bir sefeinde arkadaşlar ile balıkçıya gittik, sipariş verirken kılçıksız bir şey olsun deyince kalkan şiş veya o tip bir şey yazmış. Sonradan baktım masada masrafı katlayan adam olmuşum hesabı ödedim.
Fransa'da bir arkadaşım şurada deniz mahsulleri restaurantı var dedi. Sipariş vereceğim garson burada balık yok dedi, deniz kesatanesi ve karides yemek durumunda kalmıştım. Çok varlıklı insanlar etrafta istakoz yiyorlardı, bana uymadı.
Ne kadar basit şey istesen de bazen o kadar basiti olmuyor şikayet de edemiyorsun.
Migros
Tuncay Özilhan’ın evinin önünde eylem yapan Migros işçileri gözaltına alındı
Sozcu.com.tr, Ekonomi
Güncellenme
18:08, 18/02/2022
İşten atılan Migros depo işçileri bugün Migros'un bağlı olduğu Anadolu Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan'ın evi önünde eylem yaptı. DGD-Sen'den yapılan açıklamada, "Özilhan'ın evinin önünde polis ordusuyla saldırıya uğrayıp ters kelepçeyle gözaltına alınıyoruz" denildi.
(Bilgi maksatlı paylaşımları alıntı yapmayın. Bilgiyi alın geçin)
SPK BÜLTEN
a)*Kaplamin Ambalaj*Sanayi ve Ticaret*A.Ş. (KAPLM) pay piyasasında 11.01.2022-17.02.2022 döneminde*gerçekleştirilen işlemlere ilişkin olarak yapılan inceleme sonucunda,*Telegram adlı sosyal medya uygulamasındaki "DOSTLAR KONAĞI*(ANADOLU OTAĞ)" isimli kanal üzerinden KAPLM payının fiyatı ile ilgili*olarak yatırımcıların kararlarını etkilemek ve*bu suretle menfaat temin etmek amacıyla yanıltıcı nitelikte*paylaşımlarda bulunulduğu belirlenmiş olup, aşağıdaki tabloda yer verilen*kişiler tarafından gerçekleştirilen işlemlerde 6362 sayılı*Sermaye Piyasası Kanunu'nun (SPKn, Kanun) 107/2*maddesinde sayılan fiilin*işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle; Kanun'un 1 inci maddesi*çerçevesinde yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, Kanun'un 128/1-(a) maddesine dayanarak yapay piyasa oluşturmaya yönelik işlemlerin engellenmesi amacıyla; Kanun'un 101/1 maddesi ve V-101.1 sayılı*Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/1 ve*6/1 maddeleri uyarınca; aşağıdaki tabloda bilgilerine yer verilen kişiler*hakkında 21.02.2022 tarihli*işlemlerden başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle*geçici işlem yasağı*uygulanmasına karar verilmiştir.
--////
b)*Anadolu Isuzu Otomotiv Sanayi ve Ticaret*A.Ş. (ASUZU) pay piyasasında 21.12.2021-17.02.2022 döneminde*gerçekleştirilen işlemlere ilişkin olarak yapılan inceleme*sonucunda, Twitter adlı sosyal medya*uygulamasındaki "@PHOENIX07_" ve "@BorsaDLS" isimli hesaplar*üzerinden ASUZU payının fiyatı ile ilgili olarak yatırımcıların kararlarını*etkilemek ve bu suretle menfaat temin*etmek amacıyla yanıltıcı nitelikte paylaşımlarda bulunulduğu belirlenmiş olup,*aşağıdaki tabloda yer verilen kişiler tarafından gerçekleştirilen işlemlerde Kanun'un 107/2 maddesinde sayılan fiilin işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle; Kanun'un 1 inci maddesi çerçevesinde yatırımcıların hak ve*yararlarının korunmasını teminen, 3 Kanun'un 128/1-(a) maddesine dayanarak yapay piyasa oluşturmaya yönelik*işlemlerin engellenmesi amacıyla; Kanun'un 101/1 maddesi ve V-101.1 sayılı*Bilgi Suistimali ve Piyasa*Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/1 ve 6/1*maddeleri uyarınca; aşağıdaki tabloda*bilgilerine yer verilen kişiler hakkında 21.02.2022 tarihli işlemlerden*başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle geçici işlem yasağı uygulanmasına karar verilmiştir.
-///
c)**Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (AGYO) pay piyasasında*03.01.2022-17.02.2022 döneminde ve Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (MSGYO) pay piyasasında 07.01.2022-17.02.2022 döneminde*gerçekleştirilen işlemlere ilişkin*olarak yapılan inceleme sonucunda, Telegram adlı sosyal medya*uygulamasındaki "Hikmet GÜÇLÜ" isimli kanal üzerinden AGYO ve MSGYO paylarının fiyatı ile ilgili olarak yatırımcıların*kararlarını etkilemek ve bu suretle menfaat temin etmek amacıyla yanıltıcı nitelikte paylaşımlarda*bulunulduğu belirlenmiş olup, aşağıdaki tabloda yer verilen kişiler tarafından*gerçekleştirilen işlemlerde Kanun'un*107/2 maddesinde sayılan*fiilin işlendiğine dair makul şüphe*bulunması nedeniyle; Kanun'un*1 inci maddesi çerçevesinde*yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, Kanun'un 128/1-(a)*maddesine dayanarak yapay piyasa oluşturmaya*yönelik işlemlerin engellenmesi amacıyla; Kanun'un 101/1 maddesi ve V-101.1*sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı*İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 5/1 ve 6/1 maddeleri*uyarınca; aşağıdaki tabloda bilgilerine yer*verilen kişiler hakkında*21.02.2022 tarihli işlemlerden başlamak üzere borsalarda 6 ay süreyle*geçici işlem yasağı*uygulanmasına karar verilmiştir.
(Bilgi maksatlı paylaşımları alıntı yapmayın. Bilgiyi alın geçin)
Discovery Channel'da belgesel vardı. Kruçev ABD'ye ziyarete gitmiş. ABD'liler en kadar ileri olduklarını göstermişler vs. Kruçev biz öyle makinalar icaat edeceğiz ki insanlar yorulmayacak yaptığımız makina insanın ağzına lokmayı kendi yerleştirecek.
Sistemlerin amacı insanı daha rahat, huzurlu ve mutlu yaşatmak genelde. Öte yandan insan enayi yerine koyulmamayı, özgür olmayı ve daha bir çok şeyi isteyen özel bir varlık, Onları birbirini yemeden barış içinde yaşatmak lazım.
Rusya Ukrayna krizinde son dakika gelişmesi | Ortalık karıştı, savaş çanları çalıyor!
3 Ukrayna askeri öldürüldü, art arda patlamalar! Putin emri verdi
Cumartesi 19.02.2022 20:07
Güncelleme: Cumartesi 19.02.2022 20:16
Rusya-Ukrayna krizinde peş peşe son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dün akşam Donbas'ta meydana gelen patlamanın ardından bu sabah da sahada sular durulmadı. Rus ayrılıkçılar, 3 Ukrayna askerini öldürdü, Donetsk'te art arda patlama sesleri duyuldu. Gelişmeyi Reuters son dakika olarak duyurdu. 3 Ukrayna askerinin Rusya destekli ayrılıkçı grup tarafından öldürülmesinin ardından ABD'den jet açıklama geldi. ABD'den yapılan açıklamada, "Savaş başlıyor." denildi.
https://m.sabah.com.tr/galeri/dunya/...bosaltiyor/amp