Malatya gelene geçene yeniliyor.erteleme maçı 3 puan yakın.
Printable View
Malatya gelene geçene yeniliyor.erteleme maçı 3 puan yakın.
Ts iki önemli eksik ve oyuna sonradan alınan ekubanı da hesaba katarsak üç önemli eksikle bjk deplasmanından puanla dönmüş. Ve Fikstür avantajına sahip. Tek eksiği Anadolu takımı olması... Hakemler her zaman ki gibi gaysarayı kollamazsa bu sene o sene olacak. 37 yıllık hasret bitecek
Hatasını kabul etmez birde laf söyler. Ne kazanıyorsan veya kaybediyorsan kendine. Bana ne senin paranın yönetiminden. Kimseyle sidik yarışına da girmiyorum. Yanlış yazdığın bilgiyi düzelttik bu iş bu kadar basit. Gereksiz sitem yaparak haklı çıkamazsın. Burada kimse ego tatmini yaşamak içinde yazmıyordur. Belki sen yazıyor olabilirsin onu bilemem. Dolars yazınca da yazdım sen yazınca da yazdım bir başkasına denk gelirsem ona da yazarım.
Dostum bence bu hafta sonu oynanan maçları bir daha izle derim..Sanırım izlemedin.
Keyif vermeyen takım gsray, fener'i ezdi geçti. 4-5 net pozisyonu vardı.
Bjk, keyif veren dediğin tspor'a karşı 12 pozisyon buldu maç mucize eseri 2-2 bitti. Topa sahip olma %68-32'di. Uğurcan mucizesi olmasa tarihi bir hezimet olurdu. Sorloth ve Uğurcan takımı buraya getirdi. 2 kişiyle şampiyon olunur mu bilemiyorum.
En azından doğruyu gören sizler varsınız.
Birileei hayalperest olmuş bizene.
Ah şu perde arkasindakiler bir kez olsa olaya müdahale etmese nasıl olurdu bir gorseydik.
Ülkemdeki bu kadar fanatik taraftara rağmen yazık diyorum...GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef yaptığınız yorum tek taraflı. Eğer her açıdan bakacaksanız şöyle demeniz lazım. “Trabzonspor beşiktaşla kendi sahasında en önemli oyuncuları mikel ve wkame olmadığı halde berabere kalarak zorlu fener gb sivas beşiktaş maçlarından 10 puan toplamış oldu” bu cümleyi kurmak gerçekçi olandır. Bu yazdığınız yorumu kendi lehine sanan bazı arkadaşlarda direk atlamış gerçekleri gören falan filan. Uğurcab olmasaydı demişsiniz uğurcan trabzonun oyuncu değil mi işi de gol yememek nokta. Böyle güçlü bir kalecisi olması büyük avantaj demek başka olmasa falan filan diye uzatmak başka. Lütfen konuşurken düşünelim
Saygılar.
TS kadrosu çok güçlü..şampiyon olamazsa yazık olur...GS piyangodan çıktı...
Para her zaman güçlü olandır!GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.