Çarşamba günü Fed günü ..
Aralıkda son faiz artırımı olur derler ise dolar 4.80 yolculuğu başlar ..
Aralıkdada pas geçerlerse ver elini 4.50
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Çarşamba günü Fed günü ..
Aralıkda son faiz artırımı olur derler ise dolar 4.80 yolculuğu başlar ..
Aralıkdada pas geçerlerse ver elini 4.50
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahu bunun ağlama ile ne alakası var . zaten ben 98 günlük bağladım 29 kasımda. sorun ben değilim sorun halkını keriz yerine koyanlar.
Bu arada her nedense biri bu iktidarı eleştirecek olsa. Hemen atlıyorsun can siper savunmaya geçiyorsun .
Aga derdin ne söylede bilelim. anlaşılan istediğin 3 maymunu oynasın herkes. kimse bu iktidarı eleştirmesin.
bak avatar resmime bende 4 maymun var.
vademe daha var ama bir bakayim dedim oranlar ne alende ..Finansbank 45 gün 23.50 45-68
gün 23.60 ..68 üzeri 23.70.1 m üzeri ..ehh belki aralik sonu 24-25 gibi otan yada banka bonosu bulursak iyi olur..ilginç bir 4 ay oldu .kimsenin kazanamadığı..dolar malum zarar borsa malum ..mevduat şu an kötünün iyisi durumda uzun bağlayanlar şu an için artıda gözüküyor ..
Öğrenci olarak gitmek çok zor değil de Avrupa'da doğup büyümeyen biri için 25'li yaşlardan sonra oraya göçüp sıfırdan bir hayat kurmak da oldukça zorlu bir iş.. Maaşlı bir çalışan için standartlar çok iyi ve maddi açıdan büyük kazanımlar var fakat işin sosyal/kültürel kısmı göz ardı ediliyor gibi geliyor bana çoğunlukla.