Burada batmayacak süreçte tek kişi olacak benim çünkü işlem yapmayacağım görüşeceğiz hahahahha
Printable View
Burada batmayacak süreçte tek kişi olacak benim çünkü işlem yapmayacağım görüşeceğiz hahahahha
Yok sonra iyiki almış da, tam orda stop olmuş etmiş de, satmasa ya ne edermişte, tebrik isteyen bari portföy hesabına baksın..
Sürpriz bayat çürük deklarasyonlarla olur mu bu i$ler, devenin nalı.. Neyin pe$indesiniz..
Daha ne istiyonuz bu güzide başlıktan, de gidin başka topik takılın da bakalım endamlara..
Avcı kaVesinde bile gelmez kimse böylesi bo$ muhabbetlere, ki fıkra olur anca öyleside..
Borsa arenanın zirvesi vadelinin en popüler forum başlığı burası.. Samimi dürüst yazamayanın, yalancı dolancının kabAk gibi görüldüğü ve en rezil olduğu borsa forumu yani.. Anlamayan ?.
Herkes haddini bilmeli..
Yormayın ortamı..
benim de emir giriş kutucuğuna ondalık sayı girilmiyor. doğrudan binler basamağına ayarlı.
1997 Wag The Dog filmi aradan 20 yıldan fazla geçmiş, embedded siyasetçi kavramı filan da vardır. Siyaset amatörlere ve tesadüflere bırakılmayacak bir iş hatta tamemen canlı kurgu bence.
En kötü ihtimal binlerce olay arasından her gün gündemin akışına ne uygun ise o seçip veriliyor.
https://www.imdb.com/title/tt0120885/
Siyaset, amatörlere ve tesadüflere
Bırakılmıştır, ülkemizde....
Bedelini de ödüyoruz..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O değil de 30 35 yaş arası milyon üstü portföy sahibi sayısı 270 civarı bir sayı imiş. Diğer yandan toplamda milyon üstü portföyü olanlar da 10 bin civarı. Tabloyu inceleyince aslında yeterli derecede borsaya talep halen yok bence. Elektrik su faturasına borsa oynayan tipler yeni gelen bilmem kaç bin yatırımcıyı temsil ediyor. Bu adama mal kitlesen ne olacak? Borsaya ky akın etmiş mal kitleyecekler konsepti evi arabayı sat borsaya gel dendiginde olur. Borsanin potansiyeli halen yukarı yönlü çok yüksek. Sanki çılgınlıktan bir önceki yıldayız gibi. (1999-2000)
Rte mb başkanını sepetledigi zaman şöyle demiştim kendime: 1.4 centteyiz. Kırarsak aşağıda 1 centi bekleriz. Haftalık usd grafik mükemmel taban oluşumu hükümet degisimi gösterirken bammm rte gitti o haftasonu beratı sepetledi. Ab ve abd'ye mesajlar verip bir anda piyasa dostu oldu. Cuma 8.60 dolar kuru derken 7.60ta bulduk kendimizi.
Bet ederken nasıl bir güce karşı bet ettiğimizi fark etmek lazım.
Bursada 34.000 ailenin Doğalgazı kesikmiş..
Türkiye çapında 590.00 ailenin
Doğalgazı kesik, bu ay.. Borcundan..
Pandemi, işsizlik, iflaslar.. Ne kadar haberimiz var?
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.