Gece viopa bakarsak
Düşmeye hiç niyeti yok
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gece viopa bakarsak
Düşmeye hiç niyeti yok
Dow da saatlikte sıkıntılı bir formasyon mevcut.
kapanış önem arz edecek.
ykb 800 subesi var
Kuveytturk 460 subesi var
Ozel fiyat almadan internet subesi oranlarina bakalim
YKB
Ihtiyac kredisive arac kredisi oranlari 3.1
Kuveyturk Ihtiyac kredisive arac kredisi oranlari:2.1-2.2
Ykb den dolar icin %4 Faiz alabilirsin
Kuveytturkden 2.5 almak bile imkansiz
Gun icerisinde kucuk olcekli bir ykb subesine gidip 50bin $ cekmek istesek buyuk ihtimal bugun git yarin gel diyecek
Kuveyturk un kucuk olcekli bir subesinden 1 gun once haber vermeden 300-500k$ cekebilirsin
Gecen sene YKb yazdiginda o gun de qnb ornegi vermistim cunku Qnb o zamanlar iyi idi bir cok musteriyide cekti
Ama bu sene Kuveyt daha iyi
Butun bankalarda dolar blokajli istedigin miktarda Ihtiyac kredisi cekebilirsin
Dolar blokajli cekemiyecegin tek banka Kuveyt turk
Suriye tarafında bir hareketlilik var gibi
Bankacilik eskisi gibi degil artik
onceleri ykb garanti kullaniyordum 25k$ lik swift icin 250$ komisyon aliyorlardi[muhabir banka masrafi haric]
qnb ile tanisinca bu rakamin binde 1 oldugunu gorduk ve yillarca bu iki banka bizi ..... dedim .
gecen yil qnb cok iyi idi miles and smiles yuzunden ve diger bankalardan cok musteri cekti + miles and smiles oranlari yuzunden mevduat tutmak zorunda kaliyorduk mesela 1.4m mevduat oldugu zaman yurtdisi kullanimindan %60 oraninda bil kazaniyorduk internette alisverislerden %50 mil gibi mukemmel rakamlar benim gibi kasaci bir kisi bile mevduat tutmak zorunda kaliyordu qnb de
bu sene oranlari degistirdiler eskisi avantajlari kalmadi Kuveyt turk daha avantajli hale geldi o yuzden hemen qnb den kuveyt e gectim ki Turkiye de en son tercih edecegim banka olurdu normalde