Bence Fatih Altaylı haklı. Madem ibadet edecen hacca gidecen kendi paranla git. Beleş devlet imkanı ile cümbür cemaat olmaz ki. Bunun neresi fedakarlık. Haram helal ver Allah'ım kulun seçmez yer Allah'ım dönemindeyiz.
Printable View
internette denk geldi...
dilek güngör yazısı...
troller bile rahatsız...
Son bir notum da birkaç gündür tartışılan borsa işlemlerinden vergi alınması konusunda… Bu iddialar ortaya atıldıktan sonra yatırımcıların epey kafası karıştı. Panik satışlarıyla endeks düştü. Açıkçası, Maliye burada iletişimi iyi yapamadı. Bakan Şimşek bir gün sonra çıkıp, borsa ve kripto paralarda kazanca dayalı gelir vergisi öngörmediklerini belirtirken "Çok sınırlı bir işlem vergisi gündemimizde" dedi. Yatırımcılar bu kez de 'cüzzi' denilen verginin ne olacağını merak etmeye başladı. Fakat ne olursa olsun bu vergi piyasadaki hacmi düşürüp, likiditeyi azaltacaktır.
Üstelik, bir taraftan 'insanlar dolarize olmadan tasarruflarını TL cinsi varlıklara yatırsın, şirketler halka arzlar yoluyla sermaye piyasalarından fon bulsun' denilirken, işlem vergisiyle kafa bulandırmak neye hizmet edecek? Nasıl bir formül bulunacağını merak ediyorum.
O lavuk milletin parasıyla EKREM, 73 kişilik malum tayfa gazeceleriyle ROMAYA gittiğinde eleştirdi mi?
https://www.indyturk.com/node/723431...afileyle-gitti
Ha..hacca kamu imkanlarıyla gitmesi yanlış..Ama bu ülkede müslüman veya dindarlar yanlış yaparak kamu imkanını kullanınca kıyamet kopar.Çünkü onlara ancak yıllar önce olduğu gibi HİZMETÇİ İKEN ÖRTÜ yakışır.
Onlar hala YKS birincisi tesettürlüleri,kendi kaderlerine yön veren örtülü hakimleri ,YKS DE en elit bölüm olan tıp mezunu kızları vs..hazmedemedi..kudurun ...
Ama leş tayfa kamu kaynaklarını kullanınca AMALAR-FAKATLAR BAŞLAR...
Adınu andığınız o gazeteci ...28 şubatta ''Ben artık muhbirim,artık kim tesettürlü ise kolundan tutup, polise vereceğim diyen'' adamdır.
O adam katıksız olarak islamla arası iyi değil..bunu görmemek için aptal olmak lazım..Bakın son 100 demecine..Ve bu adamın diyanete saldırmasından daha doğal ne var.
Ha..ben de AUDİ ARABA-kızının araba için yazdığı şiiri eleştirdim.TEK KELİMEYLE HAFİFLİKTİR.Onun kızı araba için değil FİLİSTİN İÇİN ŞİİR YAZMALIYDI...Benim eleştirmem İNSANLARA ÖRNEK OLMADIĞINDAN DOLAYI ,israf vs den dir..
Ama o gazetecininki düşmanlığındandır.