Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sittiret bunnari Mustafa bey, ben Fahrettin abinin mubarek donerini, ne zaman opeyim?:kahkah: Abi her zaman dedigim gibi ne zaman istersen :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Abi her zaman dedigim gibi ne zaman istersen :yes: Düzelteyim , tüm sofra dostları ne zaman isterlerse gelmeden bir telefon etmeleri yeterli :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Düzelteyim , tüm sofra dostları ne zaman isterlerse gelmeden bir telefon etmeleri yeterli :yes: İraki sofrasinda, sadece 2 dene gercek dostunuz var, efendim!:yes: Biri ben, digeri Tekelci Amcam!:bravo: Gecen defa Eskisehire ben gelmistim, bir dahakine Tekelci Amcam gelecek!:oleyo: Son olarak, ayidan post, bunnardan dost olmaz!:vk:
İrakisiz bir dugune mecburiyetten katildim, sikintidan patlamazsam eyi!:vk: Ulen, ben de gelin edecek kiz yok, cukunu kestirecek oglan yok, ne b.k yemeye cagirirlar bilmem!:seyt:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya İrakisiz bir dugune mecburiyetten katildim, sikintidan patlamazsam eyi!:vk: Ulen, ben de gelin edecek kiz yok, cukunu kestirecek oglan yok, ne b.k yemeye cagirirlar bilmem!:seyt: Afiyet olsun sofra..limonata pasta reha beyi kesmez..[emoji4]
Alıntı: Originally Posted by carkos Afiyet olsun sofra..limonata pasta reha beyi kesmez..[emoji4] Yok yemekli, emme iraki yok, Rehadan da tango neyim yok!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya İraki sofrasinda, sadece 2 dene gercek dostunuz var, efendim!:yes: Biri ben, digeri Tekelci Amcam!:bravo: Gecen defa Eskisehire ben gelmistim, bir dahakine Tekelci Amcam gelecek!:oleyo: Son olarak, ayidan post, bunnardan dost olmaz!:vk: Geçen defa gelenler arasında, bizanslıda vardı gibi hatırlıyorum.. :kahkah: köşe masadayım, gs maçını seyretmeye gelen misafirleri uğurladım..:vk: Ramazan öncesi bana yapılırmı bu, bu saate kadar gitmelerini bekledim...
Alıntı: Originally Posted by guneysu köşe masadayım, gs maçını seyretmeye gelen misafirleri uğurladım..:vk: Ramazan öncesi bana yapılırmı bu, bu saate kadar gitmelerini bekledim... Onlar maça gelmemiş abi saat 2 :oleyo: Afiyet olsun :yes: