Cam sektöründe Trakya Cam ve Şişe cam bilançoları güzel geldi. Porselen sektöründe süpriz bir bilanço ile karşılaşabilirsek en azından buralardan daha kötü yerlere değil biraz daha üstlere yerleşebiliriz.
Printable View
Cam sektöründe Trakya Cam ve Şişe cam bilançoları güzel geldi. Porselen sektöründe süpriz bir bilanço ile karşılaşabilirsek en azından buralardan daha kötü yerlere değil biraz daha üstlere yerleşebiliriz.
Bu arada her yeni arkadaş için koğuşta yerimiz mevcut. Yer konusun da hiç sıkıntımız. Yok. Aksine çokta seviniyoruz. Epeydir yanlız takılıyorduk. Fakat şunuda unutmamak lazım. Nerde çokluk orda bokluk. Şuan o noktada değiliz. Böyle az az idare edelim. 😂😂😂
Bilki! Hiçbirşey,hiçbirşey senin değildir.Hatta sen bile senin değilsin...ytd...!!! İyi hafta sonları....
Biliiiimmm. .
Dolar bazında 1997 yılı fiyatındayız... Ptsi güne başlamadan önce paylaşıyım dedim Türkiye ekonomisi bile 20 yılda milli hasıla 3 kat arttı dolar bazında.... işte yatırımcının bu zararı şirket patronuna kar olarak aktı onlar 97 yılında neydi şimdi ne oldu ortada... Bize ne verdi... Patron twitter da sizleri bekliyor basın fırçayı
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
@erkangural Erkan bey #kutpo dolar bazında 0.85 cent ile 1997 fiyatında Kütahya porselen 22 yıldır hiç mi büyümedi, ülkemizde onca yaşananlara rağmen kişi başı gelir bile dolar bazında 3 kat artmışken!!! Yatırımcınız olarak size olan umutsuzluğum had safhada ne denir bilmiyorum...
Bu akşam yazdım inşallah sorumluluk alırlar hisse fiyatı tamamen yöneticilerin sorumluluğundadır..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese günaydın dostlar. Son iki gündür takip edemedim. Koğuşu terkeden oldu mu? Citinin alımları devam ediyor. Adamlar buralardan mal toplamaya başladı. Kafalarındaki rakama ulaştıklarında bu kağıt harekete başlayacaktır diye umuyorum. YTD
Bu koğuş enteresan, girişi var ama çıkışı bulan olmadı😂😂😂 yeni geleceklerin haberi olsun.