umm ıpss diyen abi nerede? :D
Printable View
umm ıpss diyen abi nerede? :D
Estafurullah. Samimi olarak söylüyorum asıl üstad sizsiniz. Bu geçici bilanço yüzünden yazdım. Yatırım yaptığım şirkette insanların geçiciyi SPK olarak algılamasına çok üzüldüm. Aslında vesile oldu :)
Yoksa siz varsınız diyerek yazmıyordum , gerek görmüyordum ve ilgiyle okuyordum sizi. Ayrıca forum ortamı çok yorucu. Sizi çok iyi anlıyorum. Stres ve sıkıntılarınızı. Belki bundan sonra yine yazmam.
Ama doğtaşta kronda ulusede güzel hikayeler yazdık. Silverdada olacak diye umuyorum. Bu şirketin ortağıyım. İnş. Hepberaber çok güzel kazanırız, kazanacacağız.
Sevgiler..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederim Sn. Piyale komutanı.. inşallah yarın ve sonrasında çok daha güzel günler görmek dileklerimle..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan tavan isin tadi sakasi fakat vergi beyannamesindeki sunulan kar begenilmedi buyuzden hisse saldi veya busekilde istenildi ki zaten beyannameyle birlikte dusecegi kadar da dustu bundan sonrasi sahsi gorusum dipten cikistir beyannamenin cok iyi gelmesi su anlamda iyi temeli saglam olan bir sirket oldugu daha iyi anlasildi ayni oyunu biraralar ulusede de yapiyorlardi.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 milyon ve ustu sembol olan bir rakam ama onemli bir rakam hocam herkes bilmez sagir sultanin bildigini.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.