Googla baktim.
Ingiltere'nin nufusu 55.9 Milyon, Japonya'nin 126.5 Milyon.
Japonya'da yasli sayisi, Ingilter'den daha cok.
Nasil oluyor da, Ingiltere'de virusten olen sayisi Japonya'nin 30 kati.
Printable View
usd/try 6.90
cad/try 4.89
Az once sabah 08.00 de yayinlanan NHK World Japan Televizyonuna gore,
Hasta sayisi 16.300 , olen sayisi 700
Nufusu cogu yasli, 126.5 Milyon.
Teoride o kadar çok vergi ödüyoruz ki, bu paranın fazlasıyla yetmesi gerekiyor. Tahminin brüt gelirinizin %30 vergiye ve sosyal güvenliğe gidiyor. Kalan tüm kalemlerde ödeme yaparken bir tur daha vergi ödüyorsunuz. Aldığınız arabadan kullandığınız benzin, elektrik ve doğalgaza hepsinde vergi mevcut. Üstelik enflasyon vergisi ödüyorsunuz. Bu kadar kaynağın ihtiyaç sahiplerine aktarılması durumunda ki hükümet aktardığını belirtiyor siz sadece vatandaşlık görevinizi yaparak zaten ihtiyaç sahiplerine sahip çıkıyorsunuz.
Bu kadar kesintiye rağmen yine insanların içinden gelip, mehmetçik vakfına, kızılaya, löseve bağış yapması takdire şayan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir soru soracağım .
Ben tatil aldım yaz için ve de sigorta yaptırmıştım .
Ama gideceğim tarihte otel kapalı olacakmış .
Bu durumda onların iptal etmesini bekleyip sigorta ücretini de haketmiş olmaz mıyım
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hiç kimseye yardım falan etmeyin.
Şimdiye kadar kime yardım ettiysek hep bizden daha lüks yaşadıklarına şahit olduk.
Özellikle ramazanda biner biner para verdiğimiz fakir görünümlü duygu sömürücüler..
Hatta bir tanesi ölünce, oturduğu apartmanın komple ona ait olduğunu öğrendik. (Söylenti değil, evi bizzat satın alırken öğrendik)
Bizimkinden daha pahalı koltuk takımı alanlar, benim markete verirken bile içimi cızlatan miktarda parayı çocuğuna "eğlence aletlerine binsin diye" verenler, anası "zavallı fakir dul kadın" imajıyla fitre ve zekat toplayıp oğlunun o paraları lüks araçla boş boş gezip içki aleminde yemesi, evde kameradan izlediğim kapımın kuytusuna girip cebindeki bir deste parayı şakır şakır sayan dilenciler, daha neler neler.
Rahmetli babam anlatırdı. Engelli biriyle sohbet ediyormuş.
Bir futbolcu o engelliye her ay yardım ediyormuş.
Engelli şahıs "bu ay parayı yatırmadı o**** çocuğu" demiş..
Tecrübelerim bunlar.
Gerisi size kalmış.
Aslında bu doğru Bi bakıma
Hatta
Mesela bu benim
Filmde yok yok
Kurgu reji ışık ses görüntü
Dram filimi çekerkene olmadı melodi filimine dönüştürek hadi deme adaptasyonu vs
Ama tabi aslen vb
Yani Aslında toplumu tek öğe oluşturmuyo ki
Tüm mozayikin eriyik haldeki bi sentezi o
Yazdığınızın tam tersi = bilakis
Yeni nesil canavar ya
Full tekno full elektro
Kötü alışkanlıklar evriliyo
Dedikodulardan internet temelli yapıcı zihniyete evriliyoz
Gelecekten ümütlüyüm
Umut yaşatır , yeis öldürür