Ha ha ha... hi ho ho...Alıntı:
İris Cibre
@iriscibre
·
15d
100 bps faiz indirdik, inanamıyorum
Helal olsun Tayyip Agam...Endir amk...ne olursa ossun...
Printable View
Ha ha ha... hi ho ho...Alıntı:
İris Cibre
@iriscibre
·
15d
100 bps faiz indirdik, inanamıyorum
Helal olsun Tayyip Agam...Endir amk...ne olursa ossun...
Rusya, Çin, Avustralya, Guney Afrika ve Brezilya en buyuk altın ureticileri. Bunlar altina dayali bir odeme sistemi olustururlarsa, o anda bati çöker gider.Alıntı:
Financial Times:
“Türkiye'nin Rusya'ya ihracatındaki artış, Batılı yetkilileri rahatsız edecek gibi görünüyor.”
Batililar ne kadar rahatsiz olurlarsa olsunlar. Bize ne abi?
Olabilir. Anaakım iktisatcılar dunyanin mevcut durumunu analez edemiyorlar. Termodinamik'ten haberleri yok.Alıntı:
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
20d
Erken baskın seçim mi var acaba?
Faiz endiriminin sebebi, termodinamiğin 2.kanunu. Erken seçim de olabilir.Alıntı:
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
·
1 sa
Faiz indiriminin sebebi erken seçim hazırlığı olabilir mi?
Çin'de insanlar; tek tip kıyafet, yalınayak, bisikletlerle yaşayip gidiyorlardı. İslam dünyası ise "bir lokma, bir hirka" felsefesiyle yasayip gidiyorlardi.Alıntı:
HSYN YLMZ
@_HSYN_YLMZ_
·
17s
Rockefeller'ın kurucusu olduğu 'Club Of Rome' üyesi D. Meadows göre "yüksek refah seviyesi için küresel nüfus 1 milyara kadar düşürülmeli"
Oysa sorun Küresel Adaletsizlik;
Dünyanın bir bölümü açken diğer bölümün obez ve %1'lik kesimin küresel servetin %82'sine sahip olması...
Buralari kim tuketime acti? Aha iste bu "küresel adaletsizlik var" diyenler degil mi? Nereden biliyorsunuz bu insanların o donemde mutsuz olduklarini? Şimdi mi mutlular? Simdi mutlu olduklarini hic sanmiyorum. Bence tek tip elbise doneminde daha mutlulardi.
Musluman da hurma agacinin altinda oturuyor, hurmayi yiyor, kuma ziciyor, ustunu kumla ortuyor, kicini yine kumla temizliyordu.
Herkese iki anahtar diye ortaya ciktilar. Kimi liberalim, kimi sosyal demokratim, yok sosyalistim dedi. Bunlarin hepsinin arkasinda iste bu "kuresel adaletsizlik var" diyenler var. Onlarin da arkasinda iste bu Club of Roma, alümünatü falan fismekanlar var.
Solcuyum diyenlerin yatacak yeri yok.
Merak etmeyin, dunyanin nufusu 1 milyara düsmeyecek.
Sadece 4 milyara dusecek. 4 milyar insan, yarim saatte buhar oluverecek.
Insan nasil rahatliyor degil mi? 1 milyar nerede, 4 milyar nerede?
Bu dünyayı bu hale çalışanlar getirdi. Çalışmayanların hiç suçu yok.
Çalışanlar, daha çok çalışanlar, çalışmayı teşvik edenler bu dünyayı yaşanmaz hale getirdiler.
Ne çalışacaksın? Vur kafayı yat be ya. Hic bir sey yapmayacan.
Aç gözlü deyyus. Manda doyar da bu çalışanlar doymaz.
https://m.patronlardunyasi.com/haber...geliyor/268118
[QUOTE] Asgari ücrete bir zam daha mı geliyor?
Erdoğan'ın kuzeni olan gazeteci Cengiz Er’in sahibi olduğu site, kulislerde konuşulan iddia deyip kasım ayında asgari ücrete yeni bir zam yapılacağını öne sürdü, miktar verdi.
Alıntı:
"Yeni asgari ücret zammı için rakam 6700 lira!
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
Konut ve kiralardaki fahiş artışlara karşı yeni bir adım atıldı. Düzenleme ile 50 bin ofis, konuta dönüştürülecek. Düzenleme ile konut arzının artırılması planlanıyor.