Dudu selam, bu kağıda olan ilginden dolayı seni tebrik ediyorum.
Bukadar düşüşyeter tepeyi kaçırdım ama ben tekrar geldim.
Busefer ikinci tepeyi görmeden çıkmam.
Printable View
Mantikli olmak lazim.
Kötüleyenler bir ****** olun gidin demişte olabilir ;)).Yada mal ortada ne halt ederseniz edinde demiş olabilir.
Ya satmışsınız ne güzel bir ****** olun gidin gölge etme demiştir olabilir.
Mesela yani kimse üstüne almasın lütfen.Yatırım tavsiyesi değildir ayrıca ;)).sevinmeyi özlemişiz bu arada.
[QUOTE=finans_mt;6847291]tek tek alıntılamayacağım.
1- bedelli sonrası yabancı oranı artmamış tam tersi citi satışa devam etmiş, hatta oyak ta satımış.
Sn. finans_mt, kendinize finansçı ünvanını yakıştırmışsınız ama finanstan anladığınız konusunda şüpheye düştüm.
Ben yabancı takasını işyatırımın sayfasından aldım. T-2'ye göre düzeltilmiş rakamlar olduğunu not olarak belirttim. Görüntü aşağıda;
https://i.hizliresim.com/4yzgqpk.JPG
Siz finanstan anlasaydınız T-2'nin de ne olduğunu bilirdiniz.
Takasların kesinleşmesi 2 işgünü sonrasında olur. Aynı günün takasına bakarsanız yanılırsınız. Çünkü o aracı kurumların virmanlarını içermez. O yüzden kesinleşen rakamlar 2 gün sonra ortaya çıkar.
Resimde gördüğünüz 3 Temmuz rakamı aslında T-2'ye göre 1 Temmuz günü akşamındaki takastır. Yani bedelli sermaye artırım haberi öncesi KAP düşmeden önceki rakamdır.
Resimde gördüğünüz 4 Temmuz rakamı da Salı günü ( 2 Temmuz) akşamı rakamıdır.
Buna göre KAP haberi sonrası yabancı takası artmamış mıdır?
Diğer bir nokta da OYAK bile satmış diyorsunuz. Benim de işlemlerim Oyak Yatırımda. Şimdi ben müşteri olarak satarsam OYAK Kurum olarak elindeki hisseyi satmış mı oluyor?
Zaten OYAK Kurum olarak elindeki hisseden (% 55,37) satış yaparsa KAP'a bildirmek zorunda. Böyle bir bildirim olmadığına göre OYAK Yatırım müşteri hissesi satmış.
Bence siz rumuzunuzu değiştiriniz.
Slm haksızlık yapmayalım Oyak sattı derken ağustos ayındaki 2 milyar tutarlı satışı söylüyor sanırım.Saygılar
Finans mete abime yeni bir rumuz mu ariyoruz? :)