karaduman dayu bu yazdıklarını word dosyasına kaydet, saatte bir gelip yapıştır. hep aynı şeyler zaten.
sana zahmet olmasın her seferinde. :Sad:
bence çok kişi diplerde malı teslim edip sonra arkasından bakacak. ortam çok müsait.
Printable View
karaduman dayu bu yazdıklarını word dosyasına kaydet, saatte bir gelip yapıştır. hep aynı şeyler zaten.
sana zahmet olmasın her seferinde. :Sad:
bence çok kişi diplerde malı teslim edip sonra arkasından bakacak. ortam çok müsait.
takibimde olan mesela, doğanların ditaşı ..taylardan biri..benim listemde olan kağıttı..11 den 24 yapmış..
yapsın kazanana afiyet olsun..bozkurt dayucum için yazıyorum bunu..
mesele şu..bu kağıt aynı hızda geri gelmesiyle meşhur..ve izi sürülebilen bir hisse..
ve bu geri çekilmeyi endexe bağlayabi
len bir tay..
şimdi bu kağıttan ne ders çıkarmak lazım..
Sorun suna mesela aklinda alacagi ne varmis bir soylesin. Uygun olan kagit neymis tercihi ne olacakmis söylesin bir… uctenirine dusmus kagitlar defter defterinin endeks desen bana göre 4500 civarinda… ne alcakmis desin bir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pihuuuu soyledigi kagida bak ditas… tam tiriviri imis…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SON DAKİKA:
🇮🇷🇺🇳☢ İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Kalibaf, İran'ın Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) ile tüm işbirliğini askıya aldığını resmen duyurdu.
Artık denetim yok.
kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Bu konuda akcay abiyi tek geçerim, her ne kadar dediği işime gelmesede
1 yazıyor pir yazıyor
13bucuktan petoşu alıcam dedi kaat dediği günden beridir heç yükselmiyor daha doğrusu yükselemiyor
Demek ki kaadın yükselmesi için akcay abiyi de mallandurmamız lazım
almak için değil yahu..yanlış anladın ..bunun gibi belki 20 tane şirket var ..bunların geri gelmesi endexle olacak diyorum..