şu saatten sonra burunson icin kisa vadede net karar cikmaz gibi...olasıliklar var tabi...benim beklentim yurt disi yasagi ile ev hapsinin kalkmasi ve yargilamanin surmesi...ya da kismi bir cezanin verilerek yattigina sayilmasi(bu dusuk olasilik)...ben halkb muduru ulkeye donme durumu olmadan rahibinde turkiye cikisi iznini zor goruyorum...
piyasa son bir kac haftadir tahvile para girisi ve dolarda satis egilimi ile brunson yonunde pozitif beklenti yonunde...fakat davanin devami ve ev hapsi yeni trump tweti ve yeni yaptirim konusunu gundeme getirecektir, 4 kasimdada iran ambargosu konusulacagindan sert bir abd tutumu piyasanin bu son iki haftalik ilimli durusunu tersine cevirebilir...
siyasilerin brunsonu fazla dillendirmemesi acik secik olmasada brunsonun şuandan daha iyi bir durumda olabilecegi konusunda beklentiyi arttiriyor...bakalim bu sanal gundem hangi gercek gundemlerin eksi/arti fisegi olacak...trump fed in faiz arttirimini frenleyebilirse oicd de bir rahatlama olur yoksa kasilmaya devam...