Bahaneye bakar vakko bizim alakamız yok dediği halde tahta sahibini kimse durduramadı, adam isterse alır götürür kağıdını değerlendirir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bahaneye bakar vakko bizim alakamız yok dediği halde tahta sahibini kimse durduramadı, adam isterse alır götürür kağıdını değerlendirir
Yapmayın arkadaşlar gece gece konuşturmayın yormayın bizi.
Geçen seneye bakın 2016 karına birde 2017 karına bakın.
Desem ki bilici gibi son 1 ayda %100 gitti satın alındı derim.
Bu sılvırcan daha 9 aylığı fiyatlamadı 2.80 lere gitti geri geldi.
Vergi dairesine gelen rakamla burda bir çok kişi sattı.
Hissede satışlar hızlandı topik müdavimleri terk etti.
Şimdi bu rüzgar tersine dönecek göreceksiniz bunu.
Yeter ki şu adam 1 milyon lotu satmasın buralardan.
Satarsada 100 bin lotunu ben alırım gerisi sizin olsun.:yes:
Sabah ola hayrola bakalım
İsa Tolu'yu tek geçerim. Analizleri mükemmel ötesi. Excell'in yeni sürümünü kullanıyor ve verileri kap'tan otomatik çekiyor. Ben de benzer bir analiz yöntemini kullanıyorum sn. Mastori. Karmaşık gibi görünse de sonuçları muhteşem...
Bencede tavanlık bişey yok. Herşey belliydi ve ziyadesiyle yazıldı çizildi burada. Çoğunluk ciroyu da karı da tahmin etti. 17 ve üzeri gelseydi asıl o sürpriz derdim. Yıllık bazda süreç olumlu devam etmektedir. Dönemsel olarak pek değişen birsey yok. Geçen sene yıl sonu karı açıkladığında 1.8 2.1 hareketini yapmıştı. Bende kıllanıp satmıştım. Sonrası 1.5 e düştü zaten. Yani 10 milyon altı kâr gelseydi 1.7 1.8 e inme ihtimali bile oldukça kuvvetliydi. Bence 3 aylık da beklenen ölçüde gelecektir. Sürpriz yok gibi. Mutlaka 2018 de ciro artacak kâr da artacak. Daha agresif gelisme olmalı ki fiyatlansın yoksa bu herifler bu kağıtla oynamaya devam edecekler. Ytd
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani başka tahta ve spek için başka yorum yapılabilir. Babayiğit lazım başkası olsa zaten 5 üzerindeydik
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada Blcyt'a laf atılmış. Alındım doğrusu.[emoji1]
Biz hareket yeni başlıyor diye geldik, hata mi ediyoruz acaba?