döviz pozisyonu 575 milyon USD artı idi 25 de DMCden geldi 600 küsur milyon USD
Printable View
Aslında düşen hacimlere bakıyorum,geçen ay 2.10 a giderken 380 milyon lot işlem yapmıştı.Bugün baktım 25 milyon işlem var,e aşağı basmaya da maça yemiyor,bu seviyelerde de mal gelmiyor,tutsunlar bakalım kağıdı ,yazsınlar 2.17 ye 2.18 milyon milyon lotları ,beklesinler belki 2.15 den millet mal verir.
Aslında ben olsam çekerim 2 altına millet bir panik vay bunlarda bu kadar lot varmıydı,sonra bir daha basarım lotları 1.90 a kadar millet gene şaşkın vay bunlarda bu kadar lot varmıydı diye,sonra herkes çil yavrusu gibi dağılırdı.
Aslında euro kuru 9 temmuz kuruna göre sabitlenmişti. Neden şimdi 6 eylül kurunda çevrilip türk lirası olarak ödendi. Gene bir hortumlama olayı var gibi.
Baskı var, satış kademeleri 18,19,20,21,22 dolu.. GitmeZ, Siz buradan verin gibi, gösteriliyor
[QUOTE=sony01;4760536]Baskı var, satış kademeleri 18,19,20,21,22 dolu.. GitmeZ, Siz buradan verin gibi, gösteriliyor[/QUOTE
Borsanın en sağlam kağıtlarından biri bu .O kadar kademede maşallah herkes satış için sıraya girmiş.Mümkün mü hiç:))))))) Şöyle sağlam bir alıcı gelse anında o satışlar geri çekilir.Neyse borsadan anlayan herkes neyin ne olduğunu görüyor,kağıdın temeli belli,değeri belli oynanan oyun belli.