birşey geldi ama yetmedi, şimdilik
Printable View
Ben olaylara hep paragözüyle bakarım.belki sen de çok paragözcüsün diyebilirsiniz.Ona da kabul ama soruyorum müze olarak kalsaydı para kazanan bir binaydı.Giriş ne kadar bilmiyorum ama 80-100 tl den aşağı değildir.her yıl milyonlarca yabancı turist ziyaret ediyordu düşünün ne kadar para kazanan bir yapı olduğunu , şimdi ne oldu orada para kazanç olayı bitti , ruhuna fatiha bir diğer konu bazıları son yaşadığımız ekonomik türbilansın nedeni ayasofyanın ibadete açılması diyorlar ne derece dorudur yanlıştır bilemem ama ordan da sopa yedik.Sonuç namaz kılmak isteyene SultanAhmet yeterde artar bile.Japonlar böyle durumlara düşenlere harakiri yapmak diyorlar.Biz de ayağına kurşun sıkmak diye geçiyor.Ben olaylara para gözüyle bakarım çünkü para tüm gerçekleri ortaya koyar.Neden mi ???? Cevap : cebinde 20 tl olmadan git bakalım lokantaya , bir tabak kuru fasülye yiyebilecekmisin ???????????? Paran yoksa dayak yersin.Kısaca Ayasofya altın yumurtlayan tavuktu , kestik gibi bir şey oldu.
neler oluyor? :wu:
Erdoğan: "(MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin Akşener'e çağrısı) Temenni ederim ki birlik beraberliğin tesisine yönelik inşallah bir adım olabilir." -AA
yakın zamanda (max.20 gün içinde) akbnk,garbnk,vakbnk,ıcbct vs. orta vadeli alım yapacağım. min 3 kat veya 15 ay beklerim.
teknik göstergeleri takip ediyorum ki en dibe yakın olsun.hiç kimseyi dinlemeden ana kurallar ne ise ona göre..
.