Aman durun akİra duymasın milyon muhabbetinizi, servetine iddiaya alır hemen hepinizi.. )
Printable View
Aman durun akİra duymasın milyon muhabbetinizi, servetine iddiaya alır hemen hepinizi.. )
124,500 den düşüşün düzeltmesi 137 üzeri nasıl olur diyebilirsin hacı. Bu işler bele anahtari alırlar her türlü.. zirve geçildi diye hedef Feyza dersin nerden alırsan elinde kalır.. bu işler bele.. bilmek yok. Bilemezsin..
Göreceğiz heyecan dorukta.. fikirler manasız..
Temel analizde hepsi batık ise borsada bulunmamak en doğrusu olur. Bence hala çok iyi bilancolar ve karlılığı artacağı bariz olan sirketler mevcut bulması size kalmış.
Ama sizi çok iyi anlıyorum. Mesela Halkbank hayatımda 2 kere aldım, ikisinde de 2 gün içinde kazançla sattım yani 12 senede toplam 4 gün taşıdım; normalde hayatta alacağım bir kağıt değil. Batık olduğunu düşünüyorum cezası da olacak.
Ama grafiği inceleyince, bu kağıt patlayacak gibi duruyor. Gerçekten objektif olarak hisse adını kapatıp grafiğe günlük / haftalık bir bakın...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
xu30 dışında hiç bakmıyorum. kağıtların ismini unuttum desem yeridir.
batık olmayan şirketlerinde (bedelliyle işi olmayacak olan) fiyatları aşırı şişirilmiş olduğunu düşünüyorum yani kârlılıkları ve özkaynakları hisse fiyatını yakalaması için 30 sene artması gerek.
belki 30 yıl yataya bağlayacaklar bilinmez.
iki hafta önce büyük kuş almaya niyetlendim. bilançoyu incelemeye başladım. korku filmi gibiydi. o nasıl bi borçtur o nasıl bir zarardır. bu borçlar nasıl ödenecek.
yani ucuz dediğimiz kağıtlar ucuz değiller o yüzden bu seviyedeler o yüzden yüzlerine bakan yok.
bahsini ettiğiniz bankaya sermaye enjekte edilerek ayakta tutuluyor bir de ceza gelirse sadece o değil tüm mali sektör çöker ve devamında özel sektör havlu atar.
16 aralık fed.euro ve altını çıkarır
24 aralık TCMB var.dolar 8.50 ye varmışsa faiz arttırır.varmamışsa faiz arttırmayabilir.
hani piyasa p.tesi artı açılır eksi açılır diye hiç ses çıkmıyor. ben açılışı artık gap açarız diye yapmıştım. hani başpehlivanlar nerde? hele şöyle ortaya bi gelin bakalım. boyunuzu posunuzu görelim. antreman maçı bu niye kenardan, kenardan, dolaşıyosunuz:)