Yani; 215 Destek mi direnç noktası mı.
Printable View
Tüm zamanların tepesi.
THY'nin yüzde 49 hissesinin Katar Hava Yolları'na satıldığı iddiası
THY’nin 2022 finansal raporunda şirketin yüzde 49,12 hissesinin Varlık Fonu’na ait olduğu belirtiliyor.
Katar kaynaklarında THY’nin satın alınmasına dair bir açıklama bulunmuyor.
Teyit’in ulaştığı iddia sahibi pilot ve havacılık uzmanı Harry Theocharous, THY’nin Katar’a satılacağına dair duyumu olduğunu ama teyitli bir bilgisi olmadığını söyledi.
Türk Hava Yolları KAP’a yaptığı bildirimde iddia edilen satışın gerçeği yansıtmadığı belirtildi.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay THY’nin anonim ortaklığı özelleştirme kapsamında olmadığını söyledi.
Dönemin THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, THY’nin satışının söz konusu olmadığı belirtti.
Sosyal medyada Türk Hava Yolları’nın (THY) yüzde 49 hissesinin Katar Hava Yolları’na satıldığı iddia edildi. Daha önce 2017, 2018 ve 2019 yıllarında da gündeme gelen bu iddia, haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer almıştı.
2018 yılındaki iddia, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 400 milyon dolarlık Boeing 747-8 tipi uçak hediye etmesinden sonra gündeme gelmişti. .....
Haber 1 ay önce yalanlanmış....
THY nin satışı mümkün olamaz. Olsa olsa iştirak satışı olabilir. Turkish Technic in satışa hazırlandığını geçen yıl duymuştum.. Belki Anadolu Jet i satarlar..ancak.THY nin satışı çok büyük tepki çeker..
220 de soluklanır diye düşünüyorum.. Gelecek bilanço ile F/K zaten yine 5-6 seviyelerine gelirki buda oldukça makul bir fiattır.
Gençler bugün roketler miyiz?
Ya da Arap atı gibi sonradan mı açılırız?
Olabilir tüm şartlar THY lehine ytd .
THYAO günlük,
https://i.hizliresim.com/4ss2foo.PNG