Bu ESEN denilen hisse n nalet cıktı ya 2 yıldır kan kusturdu oysa her gün de alım atıyor gerci minnakk
Printable View
Bu ESEN denilen hisse n nalet cıktı ya 2 yıldır kan kusturdu oysa her gün de alım atıyor gerci minnakk
Yakında Bofanın robotunu serbest bırakın demeye başlarlar. Ortam yapı krediye kalınca Vioptaki pozisyonuna göre indir kaldır hareketler yapıyor. Önceden ikisi birbiriyle kapışıyordu en azından
Öyle kuru kuru 100 puan indirirse çakabilirler. Piyasa ekstra bir şeyler daha bekliyor bilemiyorum... Parasal genişleme -> enflasyon yaratıcı ekstra adımlar hem borsayı hem bankaları kaldırır. Seçimi Mayısta yapacaklar 2,5 ay kaldı her şeyi seferber etme zamanı
Benim bugünden beklentim 200 puan ya da 100 ve bir sonraki toplantıda 100 puanı işaret eden bir açıklama.
ortada bi tane şirket var enerji üretimi yapan, ona margün enerji sahip, margün enerjiye esenboğa elektirk sahip, esenboğanın sahibi de natürel enerji, üçünü de ayrı ayrı halka arz ettiler, pandoranın kutusu gibi.. böyle rezalet olamaz, bu işlere izin veren spk toptan infaz edilmesi vaciptir.. operasyon olacak diye küçük yatırımcıyı bu tahtalara soktular, zira her halka arz ayrı hikaye, operasyon oldu da.. artık son sahiplerine geçti mal, onların işi zor..
Sabancının sattığı şirketi alacaksın arkadaş. Yunsa, Sasa ikisi de ihya oldu satıldıktan sonra. Sakıp Ağa'nın kemikleri sızlıyordur şu an yönetimdeki kuşağın beceriksizliklerine. İşin kötüsü bu kuşaktan daha da beter bir kuşak geliyor.