Printable View
Eh beeea. Dön ulan artık. Kim alacak buralardan senin kokuşmuş malını.
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Kol kes tabana yazıl dayu, gözü dönmüş bu ayuların bozkurt reis sana n dedik heryerden shortingen strayze oysa sen koskoca kurtttun :)) 2800 de bulusalım hehee
Alıntı: Originally Posted by lemur bozkurt reis sana n dedik heryerden shortingen strayze oysa sen koskoca kurtttun :)) 2800 de bulusalım hehee Ben alsat yapmadan durabilsem zaten gözüm kapalı 3bine kadar beklerdim :he: ordaki destek tutarsa üfff ralliye bak sen 30bine kadar soluksuz.
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Ben alsat yapmadan durabilsem zaten gözüm kapalı 3bine kadar beklerdim :he: ordaki destek tutarsa üfff ralliye bak sen 30bine kadar soluksuz. valla ben de kumar mantıgındaydım az maliyet dusurebilirim ama beklicem ama uslandım :))
Alıntı: Originally Posted by thebigshort spot pasta varmı beyler Dayu deli sert hareket olacak sevinecen birazdan........ytd......
Alıntı: Originally Posted by lemur valla ben de kumar mantıgındaydım az maliyet dusurebilirim ama beklicem ama uslandım :)) Kumarı bırak dayu, bi strateji geliştir mesela her yüzde5 düşüşte kademeli alım nasıl petkimde
Alıntı: Originally Posted by thebigshort Akdere mehmet bofa ve yapı kredi robotları piyasayı bozuyor demekte Aynı robotlar yukarı çekerken hiç laf etmedi ?
Alıntı: Originally Posted by Ex2000 5340 üstü long altı sort Altı şort üstü long.