hektaş bu hafta dahil 6-7 hafta içinde dip görülür dibi duruyor......bu yazdım burada kalsın bakalım.....
Printable View
hektaş bu hafta dahil 6-7 hafta içinde dip görülür dibi duruyor......bu yazdım burada kalsın bakalım.....
Dursun Tokatli
oyak en büyük varlığı ve temettü kaynağı ereğli ve 2 yıldır marjlar kötü
zaten şeffaflık ve yönetsel sıkıntılar hektaştan malum
bundan sonra iyi olmaz sanmıyorum
yakında eski bakan vs yk görebiliriz
arpalığa doğru yol alıyor
Kim haklı kim haksız kararı belki OYAK üyeleri belki mahkeme verecek. Ancak ekonomi bu kadar kötü olmasaydı, kurumlar siyasi etkiye bu kadar açık olmasaydı, devlet herkese hak ettiği sosyal refahı sağlasaydı, bu tartışma elbette olmayacaktı.
Yokluğun sebebi sorgulandığı zaman, varlık daha eşit dağıtılacak
Bu ulkede para nerede, haramiler orada...
Bedelli sermaye artış kararından sonra bedelliye katılmak istemeyen, parası olmayan yerli satarken yabancı çaktırmadan hisse topluyor.
Aşağıda 3 Temmuz (T-2'ye göre 1 Temmuz) Sermaye artırım kararı öncesi Yabancı Takas Oranı 13,48 olarak görülürken, Kararın açıklanması sonrasındaki 3 günde 8 Temmuz tarihi itibarıyla (T-2'ye göre 6 Temmuz Perşembe) bu oran 13,90 olmuş.
3 günde takastaki artış tırtıklama şeklinde 0,42 puan.
Yabancı 3 günde 4 milyon 742 bin lot hisse almış.
Ancak ben Cuma günü hissesin % 4,72 oranında yükseldiği ve işlem miktarının 100 milyon lota ulaştığı gündeki sonucu merak ediyorum. Bence esas fikir verecek olan Cuma gününün sonucudur diye düşünüyorum.
Bedelli sermaye artırımının ne zaman yapılacağına yönelik bir haber yok. Ancak geçmiş tecrübelerden 3-4 ay gibi bir zaman alabileceğini tahmin ediyorum.
Belki Sn. Dudu bu konuda daha fazla bir şeyler söyleyebilir.
https://i.hizliresim.com/32aujoc.JPG
Yatırım tavsiyesi değildir. Yanılıyor olabilirim.