Sonsira yüzde ikiyuzbin ikiyuz olacakti
Printable View
Sonsira yüzde ikiyuzbin ikiyuz olacakti
333 sıyırmasınlar yoksa fazlasının verir.
Sorum çok basit idi 1 lot EGEEN i olana kaç lot dedim 10 lot dendi ben ne yazdığımı biliyorum dön orka sayfada var oku kardeş . Kelime oyunları yapoarak adet miş 100 brimmiş gibi borsada olmayan ifadeler ile kafa bulandırmayalım . 1986 dan beri buradayım laf kalabalıklığı yaparak milleti kandırmayalım . Zahmet edip yazdıklarımı okumuyorsun sorun sürekli eleştiri üzerine kurulu bir düşünce sisteminin olması . Yaratıcı ve finansal okuryazarlıktan çok gaydırı guppak işlere fazla dalmışsınız . Matematik çok net tir elimde 2 lot var bedelsizin 3 150 000 Olan sermayeyi 3 150 000 000 yaparsa ne olur diye son derece açık yazdım . Zahmet olacak okuman lazım. Olacak iş değil laf olsun diye eleştiri yapılmaz. Bu şekilde boşa düşer yazdıklarınız. 10 lot bedelsiz verir ne yahu kafa buluyorsunuz !..
Geçmiş yıllar karlarının hepsini verecek olursa yada diğer bir deyişle 6.300.000.000 Yapar ise 1/2000 lot bedelsiz verir. Hala sıkıntı varsa bir bilene danışın yada aracı kurumunuza sorun derim.
Ben Yibitaş diyte bir hisseye cevap bile yazmam bana ne . Konu Ybitaş değil.
maalesef artık dimağım almıyor bu işi!10 bini en son ne zaman gördü?O gün bugün ne oldu!
halk almış bank of satmış itin nar yemesi gibi ancak hülle yapıp kağıdın anasını belliyorlar!Şimdi de ünlü ile alışa geçtiler!!!!
bulls 2000 lot aldı şimdi de!
bulls 3081 lot oldu alış