İnşaALLAHgirçık gınAa geldi
Printable View
İnşaALLAHgirçık gınAa geldi
Hisse tavan ağlayanlar utansın
Geçen hafta 11.5 maliyetle girmiştim yarısını 13.40 çıktım trade yapayım derken mali kaptırdık duzeltme olursa tekrar cogaltirim 18-20 ye kadar gidecek gibi duruyo
Daha önce yukarda aybasinda belirtip birkaç kez anlattık fikrinizi düzeltme yaptı hissen zaten. Benim şahsi fikrim 17 ye yakın gelip ancak o yere yakın bir düzeltme yapıp ya yolla devam edecek yukarı yönlü yada 11bl civarı gibi iner. Sesli düşünüyorum herkez lütfen bildiğini aklını kullansın. şahsı fikrimi paylasiyorum herkez kendi aklını kullansın. Spekcim bekliyorum sıkıntı yok er hadddi daaaa.. ve selam
Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TAVAN KOKUYOR, 1,2 seansa ::))
Dgate ne yapmaktadır,nereye gitmek istemektedir?:)Varmıdır tahmini olan
Spek efendi ALLAH bereket versin. Daha önce birkaç kez bahsettiğim gibi. Benden buraya kadar. 17 den verdim bütün hisselerimi hamdolsun daima şükürler olsun binbir bereketler olsun. Güzel bir düzeltme sonra 11-14 TL gibi üç ayağa beş yukarı cıvarında görüşürüz gene. O zamana kadar sabırla bekliyorum. Sıkıntı yok. Kendi şahsi fikrimi paylasiyorum herkez kendi aklını kullansın. Yatirim tavsiye değildir. Aklımı kulanmaya çalışarak düşüncemi paylaştım. Yardım amaçla faydalanan olan vardiya onada ALLAH bereket versin. Hamdolsun .. ve selam Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarda haftalardır belirtim şahsı fikrimi tabiki aklımı kendimce kullanarak. 2018 en yüksek seviye olan 17.0X seviyi geçerek yeni en yüksek seviye yapmıştır hisse.. bende vedalaştım. Belki ufak düzeltme olup yolla devam edebilir. Şahsı fikrim 11-14 arası düzeltme olabilir
Ondan sonra ne olur bilemem. Dünyanın gidişatına göre o yaman düşünürüz artık. Sabırla bekleyelim görelim. Şahsı fikrim paylaştım. Herkez kendi aklını kullansın lütfen. Ve selam Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı akşamlar. Bilmek o kadar büyük marifet değil aslında. Biraz mantık biraz teknik birazdan cenabı hakkın verdiğin akıl ile oluyor [emoji16]. Şimdi 11-14 TL arası nereye kadar iner ondan sonra yukariya devam eder. Sabırla bekleyelim görelim önümüzdeki birkaç gün içinde zaten beli olur gidicegi yönün. Herzamanki gibi çayımı demledim içerek heyecanlı bekliyorum Spek Efendi'nin bir önceki hemlesini okumaya. Herkez kendi aklını kullansın şahsı fikrimi paylasiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir ve selam. Mi 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kağıt ne zaman bilanço açıklar gençler . Kuru çalı yuvarlanan teksas çölünde çekilen kovboy filmi gibi olmuş bura
Var mı bilançoyu yorumlayabilecek olan?
Merhabalar,
DGATE 2020/9 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
1541 10 bin adet daha aldım
Ne kadar insafsız mış gelen bilonçaya bak duruma bak yatacak yeriniz yok şu ortamda hala garibandan para kazanmanın derdindesiniz kağıda değer katsanız dualar alsanız daha iyi olmazmı.
STK-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 günür hisse düşüşte. Teknik olarak yorumlayacak arkdaş varmıdır ? Önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor umarım kısa sürede düzeltiriz
Senin gibi speği patronu Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın belki oradan bıyık altından gülüyorsun ama fitil fitil burnundan gelsin inşallah. Ulan yazık günah değilmi nasıl insanlarsınız siize nedesek az. Bu kadar insanı maddi manevi zarara soktunuz.
Bu patron bu kağıdı yukarı salmaz şuan nasdag vadelileri 1.30 artıda teknoloji hisselerine bakın 3 lü grup halinde düşüyor emsalleri 40 rakamlarda bunlar sürünüyor neden acaba çünkü patronu çok kaliteli.
Ohhh yarında endeks düşer yine satarlar yine olan garibana olur.
Arkadaşlar pazartesinden bu yana ilkkez bugün yeşil yaktık. Bu hareketi yorumlicak arkadaşlar varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim
TEKNİK OLARAK
1515 / 1568/ 1750 muhtemel hareket alanları bana göre.
Hissenin üstüne ölü toprağı atılmış, hiçbir şeye tepki vermiyor. Haftalık ve aylık takas paylaşabilir misiniz.