Alan sensindir umarım hocam. O emir silinecek eminim. zaten 27 yaparsa 26 da boşluk olacak
Printable View
tavan yapalım bügün ...zemin uygun:wave:
İptalden yalama oldu resmen😁çapsız spek
Kardeş spek var zannediyoruz
Belkide yok
Birisi oynuyacak birşey arıyor bulamayınca
Yaz ve sil yapiyir olabilir
Borsa İstanbul'a bir mail atsanız
Bu hissede devamlı emir yazıp sonra iptal
Yapılarak piyasa bozucu ortam yaratılmaktadır diye size zahmet
Sn.kilittasi siz de yazsanız iyi olur
Diğer ortaklarda yazsın tabiki
Hocam Meksa 0,25 ten 300.000 lot alım yaptı. Meksayı bilen bilir. maksimum 0,27 den okutmak için alır.
Geçen 40 hareketini yapanlarda başaramadı. Bu çapsız speklerle olacak iş değil. adam da haklı alsa kime satacak?
Yönetimi tamamen ele geçirmek üzere birilerinin girmesi lazım. Ben senelerdir bekliyorum olmadı.
Umarım olur. Yoksa bu çapsız yönetimle olacak bir şey değil bu. Adamlar 5 senede imar çıkartamadı ya da çıkartmak istemedi
içimden geçenleri yazamıyorum moderatör hemen engelliyor
Bugün için 25 kapayacak gibi. Yarın ola hayır ola
Süpriz yok
Biri twittera brko neden maske üretmiyor yazmış😁yılın fıkrası.adamlar yolda yürümeyi beceremiyor
25 te 600 bin lot satış var.keşke 60 milyon olsa
Çok sayın çapsız spek;
Öncelikle 25 e koyduğun set için teşekkürler. Sanırım 26 olursa bir yerine bir şeyler olacak.
Yanlız 25 ten 1 ve 10 lot gibi çok sert alımlar geliyor ara ara. dikkatli ol bence
26 filan olur sahibine mahçup olma
25 olsa da bir şey değişmeyecek ama kapanış tahminim son saniye hareketi ile 24 olacak
Serkan kardeş sen hâlâ burdamısın ara sıra forumu ziyaret ediyorum, ben bu o ç lerden 0.25 den neredeyse 2 yıl önce ayrıldım,bir şey değişmemiş.SPK da bu hırsızlığa göz yumuyor,belki ortak çalışıyorlardır.Bu hisseyi almakla boşuna zaman kaybetmişim.Artık 30 endeksindeyim.Sizlere bol şanslar, bol kazançlar diliyorum.
Kesinlikle 25 in geçilmesine izin vermiyorlar.gerçi geçse ne olcak.26 27 28 29 30 dirençleri var.bu oç ları bu cinlikler yerine üretim ve imara odaklansa idi şimdi bu fiyatlar komik gelecekti
Satan inş akbank değildir. Cuma 500 bin sattılar. Sorun 12 milyon lot var Akbankta.
Bugün büyük süpriz olmazsa kapanış 25
https://s19.directupload.net/images/200406/lieioli8.jpg
bir senelik takas
26 idi.son salisede 25 yaptı oç
Bu borsada her kademesi direnç olan bir kağıt yok sanırım
Kapanış ta 25.süpriz 26
Kimse niye alsınki hocam faliyet raporuna bak 15.20 milyonluk satış yap 8.9 milyon zarar açıklattır ..
Bu nasıl iş..
Bu nasıl adalet nasıl denetim diyecem ama diyemiyorum ..
Ülkemiz ve 18 yıldır göçmüş nirilerinin keyfine göre çürümümüş bir adalet ....
Benim gibi 31 lot alan dışında biri daha var.kapanışta sürekli 333 lot satıyor😁
25 e satış yazıp yazıp siliyorum.az akıt salyanı oç.bak nasıl oluyormuş yazıp silmek.karaktersiz
huylu huyundan vazgeçmezmiş. 26 ya yazdığı alımları silmeye başladı