aciga satışta dun itibaren serbest oldu ya açıkcilar var yada pil bitiyo
Printable View
aciga satışta dun itibaren serbest oldu ya açıkcilar var yada pil bitiyo
Kağıdın standart oç’luğu
acikcilar var sanirim..gorebilen var mi..
lig 20 sinde açılacak epey bi stresli olacak 20sine kadar
Hayır bu akşam seans sonuna kadar kredili işlem ve açığa satış yasağı devam ediyor... Aşağı basmasının bir sebebi de bu olabilir...ikinci kısım sadece tahmin
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senas sonuna doğru niyetini göreceğiz sanırım
Kur fena dalgalı... Yarın sular durulur mu? Sanmam... Yeni yıl zam yağmuruyla başladı... Ücretler eriyor enflasyon artıyor... Kur seçim baskısıyla tutuluyor ama fırlamaya hazır ok gibi. Açıkçıların olması hareket katar kağıda... Kredili işleme de açılacak sonuçta... Kredili alışa giren olur mu bilmem ama zam yağmuru devam eder kur da böyle dalgalanmaya devam ederse endex ten ayrışacak birşeyler lazım... Haber olur başka bir şey olur bilmem ama genel duruma uyarsa sıkıntı artar.
hadi be oğlum 1.50 uzerine at kendini. ..
Yav sen acemimisin 20 gun ara var spek 78den fisi cekti bu ara yuzunden... hacim zaten bitikti mac oynnamazken kim niye alsin kardesim lige 3-4 gun kala biseyler olacaktir ondan ben ciktim gecen hafta...dış piyasalar berbat...44 destektir ikidir oradan döndü simdilik.kirarsa 35lerde tutunur maca kadar....tutunursa 44de ilk hedef 60lar olur basagi yenerse...takibimde ts...
M.K.A.
44 destek 58 direnc ...macin riskine 2-3 gun kala girilir.yarin endekse tepki gelirse ki dolar 40 direncini kirarsa zor gibi ts de 55-56 yoklayabilir ama hacim sartiyla yoksa geri gelecektir...17 sinde kozanin mahkemesi var.bakalim nolacak suan koza ve ts takipteyim sadece...
M.K.A.
twitcanlar kartalcanlar burak yılmaz haberi ile yıkılıyor resmi bir haber kapa düşmedi galiba daha az da olsa bonserveris alıyor trabzon
Bu arada kur uçuşa geçti kardeşler...
Dııj güccleer doları coşturdu gene....
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2hafta var yoksa 2 kere 44den almistim...
Uzun sureli durulmaz endekste
M.K.A.
yillar once 1.70 ten almıştım tsporu stad acilisi ve sponsorluğu icin 2.80 gelmisti.rus uçağıni ertesi gun düşürmüştük..
2.10 çıkmıştim tekrar tspordayim bu sefer en kötü ihtimal 2. olursa 3.00 gecebilir maca bi kac gun kala degil bir hafta önce almalisin.cunku maca 2 gun kala macin riskini almak istemeyenler kar satisi yapacaklardir.ben 1.47 maliyetlendim du bi haftada al sat yapabilseydim 130 maliyet olacakti.hayirlisi bakalim.nasip..
burak yilmazi besiktasa satmislar haber geldi
Kaynak arayışında önemli mesafe kat ettik ve önümüzdeki hafta sonuçlarını alacağız demiş başkan... Kaynak kim... Sen... Ben... Bizim oğlan... Geliyor gelmekte olan....
eyvah eyvah bu burağı g.s. da da trabzonda da hiç sevmezdim.....sevmediğim ot burnumun dibinde bitti yahu.:) . Başka adam mı bulamadın ey bjk .. Seneye de fenere giderse 4 büyüklerde oynamış olur .:) zaten bu sezon üç büyüklerden bi cacık olmayacağı için ..gönlüm trabzonun şampiyonluğunda ..param da 1,20-1,38 lerden beri burda .. Benim de hedefim % 100 kar almadan çıkmamak hisseden...sabırla ikinci sezon ortalarını beklicem ...
Fener de oynadı zaten
KAP : TSPOR : Yönetim Kurulu'nun 04.01.2019 tarihli kararı ile;
Şirketimizin 01.06.2017-31.05.2018 hesap dönemi faaliyetleri sonucu 292.463.607-TL (İki Yüz Doksan İki Milyon Dört Yüz Altmış Üç Bin Altı Yüz Yedi Türk Lirası) zarar oluşmuş (Vergi Usul Kanununa göre 298.941.740,25 TL) olup, bu zararın geçmiş yıl zararları hesabında takip edilmesine ve bu zarar nedeniyle dağıtılacak dönem karı olmadığından, kar payı dağıtılmamasına ve bu teklifin yapılacak olan ilk Olağan Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına,
karar verilmiştir.
Kar payı vermeyecegini uçan
kuşta biliyordur. kap a yazmakla
zahmet etmişsiniz...
Zaten vermezlerde bedelli dedikodusu var gecen trt de de soyledirler ama dedikodu simdilik
M.K.A.
Bugün TFF ile Türkiye Bankalar Birliği kulüplerin borçlarının yapılandırılması için anlaşmaya varmışlar. Kulüpler 1 ay içinde mali yapılarını ortaya koyacaklar TBB de nasıl bir yapılandırma olacağı konusunda çalışma yapacak....bizi olumlu etkiler mi?
TFF ve TBB ortaklığı ile kulüplerin borçlarının yapılandırılmasıyla ilgili olarak ilk somut adım atıldı. Toplantıda Türk futbolunun geleceği için tarihi kararlar alındı.
aman abi takim iyi giderken ve 160 civari bedelli yapmazlar işallah
Bence butun kulüpleri olumlu etkiler
bedelli patlatırlarsa bu kez giremem ben zaten. ne güzel iş!
KAP : BORSA ISTANBUL
Yabancı yatırımcıların Pay Piyasası ve Piyasa Öncesi İşlem Platformunda gerçekleştirdiği 2018 yılı Aralık ayına ilişkin işlemler ekteki tabloda yer almaktadır.
https://i.hizliresim.com/Em8ddZ.jpg
https://i.hizliresim.com/JZAyEW.jpg
Bugün düşürerek malmı topladılar
acaba... bugünün pastasını atan
olursa makbule geçecek...
bu seviyeler bedelli yapilacak yerler değil