şimdi ocakta a grubuna geçiyor muyuz
Printable View
şimdi ocakta a grubuna geçiyor muyuz
hisse 2.4-2.7 e kadar böyle sakin gidişatını sürdürecek. zaten yılların ezikliği var. . Ben bu noktaya kadar olanı prim bile saymıyorum. .Defter değeri bile değil bunlar. asıl prim ve çıkış bundan sonra başlar.o kısma kadar sıkıntı zaten yok.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b9e49c6113.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son dk pik noktasına atarmı kepezmesut hocam[emoji4]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
87-88 kapasın yeter
Ben yaptım gitti. Pazartesinden sonra A Grubu olarak işlem görecek. :) Bizim elimizde olsa dükkan senin. Ama bunun şartı şu. halka açık kısmının toplam piyasa değeri min 30 milyon ve üstü ayrıca bir süre bu piyasa değerinin üstünde istikrarlı işlem görmesi. Yani bir anlık çıkışlar kabul olmuyor. Bilançolarıda bu durumu desteklemesi lazım. 3 yıldır temettü veriyor o kısmı iyi.özvarlıklar iyi. stoklar iyi.
Ben pik noktasından anlamam . kısa vadeci değilim. ekranı açıkda tutsan , kapalıda tutsan , tatilede gitsen.bir süre kendini işine gücüne verip unutsan da yakın bir zamanda 2.4-2.7 aralığına oturacak.asıl prim bundan sonra..zaten bunun defter değeri bile 2.7-3 civarı..yıllardır ölmüş kağıt ilk defa köklerine su geldi.Bu canlanır artık. yataş da böyleydi. 400 milyon cirosu , yüzlerce mağazası vardı. 1.2 den işlem görüyordu . piyasa değeri 55 milyondan işlem görüyordu. garip bir durum vardı. sonra ne oldu.? şimdi 850 milyon piyasa değeri fiyat 20 TL .Emkelin sene sonu cirosu 100 milyon ve üstü bekleniyor . Şu anki piyasa değeri 45 milyon. Hala çok komik bir durum devam ediyor.Mesajı aldın sanırım.
Güzel kapanış oldu...beklemeye devam nonstop🦅🦅
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hergun baska cengaver cikiyo credit'in karsisina :)
Eniyi alici credit 148.351
Bugunun eniyi satici cengaveri halkyatirim 258.765
info yatirim
192.500 lot 1.845 ort ile alip
192.500 lot 1.838 ile satmis günün kazanani ilan ettik gitti :)
1.90 üst kanalın tepesine degdirdi. Yeni kanal açıp kafayı iyice kaldırıp gider mi bilmem ama bence kanal içinde kalıp tekrar 1.82 lere dönmesi daha büyük ihtimal. Yabancı alıyor diyoruz ama isyat raporuna göre düşüş var
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Aksilik olmaz ise düşeceği min yer 1-85-186 oda onay için
bayram yiri olmuş bura yaw:)
od Kapanış (TL)
15 Eylül 2017
10 Ekim 2017
Değişim (Baz Puan) Etki* (%)
EMKEL 1,89 1,95 9,26 ybncı takası
yabancı boncuk bulmuş ğibi:he:
1 ayda %1.9 % 9.6
Emkel için özel bir rapor değil. Iş yatırım her sabah seans açılmadan önce bir önceki günün haftanın ayın yabancı işlemleri raporu yayınlar. Orada dün yabancı oranı azalmış görünüyor
https://www.paraborsa.net/i/gunluk-y...im-11-10-2017/
Ben demedim rapor olayını , bu düzenli rutin birşeymiş demiş arkadaş. Ama oyak ve işyatırım hisse bazında hedef fiyat koyarsa o kağıt kuzu kuzu oraya gidiyor. yataş 1.5 ken sırasıyla 2.5- 4 - 7-11-14 ve en son 20.4 TL hedef fiyat verdiler kuzu kuzu oraları sırasıyla gördü..Bizimkini de bir ameliyat masasına yatırsalar hiç fena olmaz.. :)
Isyatirimdaki rapor bana gelmedi. Oysaki işlemlerin isyatirimda.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Komedi ya 😀 Kuyuya taş atılıyor onlaca yorum. İyiki sessiz bekleyn dedik
Bu topicte bayağı yeni kişiler çoğalmış..Topicte geriye giderseniz 22 mart 2017 de bu hisseyi 1350 tl den aldığımda alış nedenlerini de yazmıştım..O zaman hissede bir kaç yorumcu bu hisse adam olmaz yazıp duruyorlardı..Hele hisse bir kaç kez 1500 üstünü görüp 1300 e gerilediğinde ben demedim mi bu hisseden adam olmaz diyenlerin hiç bir şimdi yok...O zaman ısrarla şirketin büyüme sürecinin başladığını ve bunu bilanço kalemlerini analiz ederek burda paylaştım ve hedefimin bir kaç kademe olmadığını 2000 üstü rakamlar olduğunu açıklamıştım.Borsada öngörülerin doğru çıkması elbette sevindiricidir..Burda her gün kademelere takılıp bir kaç kademe düşünce kızıp küfür edenlerin çoğu döküldü....Oysa bir çok yazımda küfür edenleri eleştirdim.sanıyorum haklı çıktığımı görmüşlerdir....Hisseyle ilgili strateji yazımda hedefleri daha üç ay önce yazmıştım .. Kademe hesapları yapmak borsacılık değildir..Borsada büyüme sürecine giren her şirketin senedi kazandırır..önemli olan bilançoları doğru okumaktır ve ona göre o şirketin hissesinde doğru zamanlama yaparak pozisyon tutmaktır..Geçmiş yazılarıma bakarsanız daha üç aylık bilanço döneminde 6 aylıkta kısmi hareketin olacağını ama asıl hareketin 9 aylık bilanço beklentisinde olacağını belirtmiştim...Öngörümün doğru çıkması beni sevindirdi...
Sizin ongorunuz bizim uygulamamizdir.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkür ederiz
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün olmayan tavan bugun gelir mi ?
atmıyor inatçı keçi 2 ye
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...799b73d180.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fd54d674f6.jpg
1.90 daki 115.000 verdilermi?
Evet
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4b3faa8769.jpg
2 li rakamı ne zaman yakacaklar merak etmeye başladım..artık 1 li haneden uzun yıllar sonra kurtulacaz inşallah.
hala çok ucuz rakamlarda piyasa değeri 12 milyon dolar civarı komik bence...
Yukarı doğru 5-6 milyonişlem hacmi zorlarsa belki 1.98 falan görürüz ama 2 yi bugun göremeyiz gibime geliyor.