Sayın tahtacılar aralık sonuna kadar hep düşürün.ne olur. Aldığım temettülerle daha ucuza mal alayım.
Printable View
Sayın tahtacılar aralık sonuna kadar hep düşürün.ne olur. Aldığım temettülerle daha ucuza mal alayım.
hareketler bak , sanki fabrika can çekişiyor. para basıyor ulen basın daha paramız oldukca alırız. sonunda oyle yada boyle yada her turlu alacaksınız zaten psikolojisi bozuk idiot herif ya. bu kadar salağıda zor bulunur valla.
Gelen temettünün bir kısmı ile aldım,ama hepsiyle almam için daha aşağı gelmesi lazım...
https://www.tradingview.com/x/6nhVq57d/
emin adımlarla iniyoruz görünüyor.
ulen ortalama yapa yapa bir hal olduk arada bir gun yuksel bari. )) bugun ilginc birde 12.40 - 12.70 hareketi yapıp bastılar gene ki hiç sevmedim. diğer cıvık kağıtlara çevirmeyelim lutfen bizim ihracat şampiyonu tahtamızı. merakla izliyorum nereye kadar düşecek diye. gercekten cokta istikrarlı dusuyor.
artık 12'nin altında ciddi alıcıyım....tabi gücümüz nispetinde.
https://www.tradingview.com/x/RD8ErF6f/
GÜNLÜK
11.75'E YAKLAŞTIKCA ALIMIN KISADA BİR MAHSURU YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Yaklaşık 4 ay önce bu yorumda bulunmuştum. Kurların ilk çeyreğin sonuna doğru hızla yukarı yapması ve kapanışın da en yüksekten olması şirkete fazladan 15 milyon lira civarı kar getirdi. Şu anda kurların seyri şirket için çok iyi giderken ABD tarafından ek verginin gündeme gelmesi çok olumsuz bir haber oldu.
Şirketin son iki senede yaptığı sıçramanın ana nedeni ABD tarafındaki gelişmeler. En büyük rakip Çin'den ihracata getirilen vergiler şirketin ABD tarafında çok hızlı büyümesine neden oldu. Şu anda şirketin toplam satışlarının yaklaşık %40'ı, ihracatın ise %65'i ABD'ye. Getirilecek vergi şirketi çok olumsuz etkileyecektir. Eğer dolar/tl yukarı gitmeye devam ederse şirket için dolar bazında fiyat indirimi şansı olur ve hasar minimuma indirilebilir.
Eğer vergi olayı gerçekleşmezse şirket mevcut kur ve fiyat seviyeleri ile cazip duruyor.
arkadaşlar abd gümrük vergisiyle ilgili bir gelişme var mı?
yılbaşına kadar ertelenmişti.
biz abd'nin isteklerini yapınca gümrükleri iptal ederler.
tabi bence.
https://www.tradingview.com/x/tMFC2KQp/
günlük
düşen kanal alt tirend desdeğine değip sekmiş..
yükselen kanal alt desdeğine son bir hamle ile tutunmuş..bakalım yarın ne yapacaklar.
tabi bence
şimdi ne oldu. ak yatırım daki abiler cok kızdılar ve dediler ki merry linç sen nasıl yalama yaparsın tahtayı,bizim ihracat şampiyonu firmamızı dandikten vergi haberleri ile nasıl düşürürsün diyip malmı aldılar. yoksa merrynin yerini ak mı aldı ? ne dersiniz
Sözde günlerdir satıp alttan alacaklara armut toplattılar.
tecrubeli arkadaşlar bu halk ve vakıf nedir ? merry satıcı ,aynı grup mu yoksa hadi sen cık biz yapacaz rüzgarlarımı ?
Yatirim kararlarini begeniyorum.Biraz oynak hareket ediyor son 3 4 yildir ama orta uzun vadede bakis fevkalede önümüzü aydinlatir.
Bugun hisse neden %.7.23 primli olarak 13,20.tl.dan başladı ki. Bırseymi var acaba açıklanmayan.../???
https://www.youtube.com/watch?v=5lDKripxkT8
sebep bu video olabilir belki :)
bu herif kim ? ayaklı zamanı köytaş satan dedelere benziyor… neyse şaka diyorum . sinirim bozuldu , merry linç teki herifi hayal bile edemiyorum ne psikolojide :)))) eee hakettin ama aldın milletin ahını , saldılar dedeyi üzerine gör e… şimdi :)) nah mal alırsın ucuza :))) ulan ne günlere kaldık arkadaş
he bu arada dede ak yatırımı tercih etmiş :)) sinirim bozuldu :))))) kağıdın ne mumu kaldı ne fibosu, adamların go.. ter akıyor 24 saat çalışıyorlar , dede kleopatra koltuğundan online işlem yapıyor puhahahaha :))))
ooo dedeye de kitlemişler ))))). ee burası egser yakalarlarsa operler ))
Böyle safsatalara inanıyorsan alabilirsin degerli kardeşim. Benim işim olmaz.
Ben 2 gun önce aldıklarımı bugun verdim. Düşerse yıne alırım. Sonrasında da beklerim. / slm.-ytd..
Yukarıdaki yazımda senın işlem yaptığını yazmamıştım ki. Sen yazının neresinden işlem yapıldıgını çıkardın....
Dede vs Garanti )))) bitmediniz arkadaşa ne sattınız yahu. birde dogalgaz zammı eksikti o da geldi.
Nisan mayıs haziran da 240 milyon ciro gelecek y t.d...
1.temmuz itibariyle Dogalgaza. %.12, elektriğe ise %.15.zam geldi.
Hisse hareketlerinden anladıgım zam gelecegini anlayan/ögrenen buyukler hisseyi kısmen boşalttı ve fiatı buralara geldi.
2021/2.döneminde şirket 240.mily.ciro yaparsa dönem karı halıyle 60.mily.tl.nın üzerine çıkacaktır diye düşünürüm.
Gelecegi bilemem ama ben beklemek taraftarıyım bu durumda.
Eger tahmınım tutarsa suan 6.83 olan şirketin f/kz.oranı o zaman 5,00.e
düşecek./ Maliyet artışları ise sonraki dönemleri kapsıyacaktır./ytd.
Şirketin ürünlerine zam yapması dogal. Malıyet artışlarını halıyle tüketiciye yansıtacaklardır.
Bu durumda da şirket elektrik/dogalgaz.a gelen zamlardan etkilenmez. Tabii %.15.zam duyumu dogruysa.ytd..
6 ayda 100 milyon kâr bekliyorum
2020/12 toplamda 96 milyon du bildiğiniz üzere
Uzun bir aradan sonra eski koye geldim.Tskibimdeki kagitlar Doas..Klimasan.Tursigorta.ve Egeser..hepsi gordukleri degerlerin en az %30altinda vede isleride iyi...Bakalim portfoyde en buyuk payi kim alacak...
son günlerdeki hareketin 6 aylık bilançodaki olumlu bekleyişle ilgili olduğunu düşünüyorum.90 milyon civarı (belki de 100 ve üzeri) bir 6 aylık bilanço bekliyorum.