Merhaba Arkadaşlar
Şimdi bedelli onaylandı diyelim
Hisse fiyati örneğin 1.20 tl bölünme den sonra rüçhan kactan işlem görecek ana hisse kaça düşecek
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Merhaba Arkadaşlar
Şimdi bedelli onaylandı diyelim
Hisse fiyati örneğin 1.20 tl bölünme den sonra rüçhan kactan işlem görecek ana hisse kaça düşecek
bedeliyle rücanla ugrasamıycam 1.18 660 bın lotumu sattım geride kalan arkadaşlara bol kazanc
Bedelli onaylanmış
Bölünme tarihi onaylandımı ki Pazartesi başlasın
Taavana gidiyo bu
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasik ihlas hareketi tavan gösterip taban yolculuğu.ytd.
120 den satılan malın çoğu benim ibre daha 122 iken panikle 120 yazdım gönderdim. Halbuki en son 128 yazmıştım ekrana o kadar hızlı oldu ki. Benim malın gittiğine inanmayıp bir kaç defa gerçekleşen emirlere baktım. Keşke ilk 133 yazdığımda gönder tuşuna bassaydım. Bugün bunun gibi şeyler olacağını bildiğim için işe bile gitmedim ya. Maliyet 33 e kadar düşmüştü benim sıkıntı yok şimdilik. Allah ihlasın kağıtlarında olanlara yardım etsin cumanız mubarek olsun. Tez vakitte sıkıntılarınızda kurtulun inş.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim elimde 5000 adet iheva var diyelimki 0.90 kuruştan bedelliye katıldım ne kadar nakit ödemem gerekiyor.
Başkent abi inş 130 üstü çıkmışsındır. Bunların bedellisi ile uğraşılmaz. Allah muhafaza!
Bir önceki günün kapanışı 1,17. Bugünün açılışı 1,23. 1,35'ten işlem görürken birden tabana yöneldi ve 0,99'u gördü. Kapanış ise 1,02.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/770395
ASUS_X00HD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi ruchan kupon 0.01 mi işlem olacak
Senin gibi hissenin mucoyu üstüne koyup iyice bir ...
Çıksamda çıkmasam da hayatta bunlara bedelliden bir kuruş vermem ben. Şeytanın ateşine odun taşıma bunlara para kaptırmaktan iyidir. Maliyetim 0,30 lu fiyatlar olduğu için nereden alıp satarsam kar diyorum. Nasipse aynısını İhlas hissesinde de diyeceğim inşallah.
Perşembe 1.17’den satma, ertesi gün sağlık sorunları nedeni ile seansı takip edeme, gece bak ki 1.02 olmuş. Kader mi, hırsızlık kurbanı mı oldum karar veremedim 😡😡😡
01.07.2019 tarihinden itibaren IHEVA-R rüçhan hissesi 5 gün boyunca tavan yapsa bile 0.08 kuruşa ancak geliyor.
Bu sömürgeci zihniyet sahibi patronlar
Amaci gerçekten istihdam üretim ve büyümek değildir.
Bunları tek amaci şirketin pay yüzdesi hisse satin alarak değil bedelli oyunuyla hisseyi düşük tutup milletin elindeki ruchanlari hic fiyata toplamak kendi hesaplarına gecirmektir.
Nasılsa kimse bedelliye girmek istemiyor
Bedelli karnesi sıfır Ihlas grubunun
Yeni girecek olan varsa iyi tartıp biçsin
Biz yıllardır tahtadayız. Umarım pztesi ana hisseyi 1 tl nin altına sarkıtmazlar zira içimde ihgyo gibi yapacak gibi bir korku var.
Benim için pek fazla dert değil 10 yıldır burdayım hedefime gelmeden satmam
Bedellisine de kesinlikle katılmayacağım
Ama kisa günün kari diye bir seyler koparmak icin gelecek arkadaslara nasihatim sonradan üzülmelerini istemem
Sağlıcakla kalin
Tahtayı yapanlar gibi sizler de çok fırıldaksınız, bu ne ya bir sattım dersiniz kaybolursunuz bir hedefe varmadan asla satmam der ortaya çıkarsınız, yok bedellisine girmem sonra rüchanlar ne o olacak ne yapacak dersiniz. Allah sizi de bildiği gibi yapsın hak yiyenler ile birlikte.
rüçhanları en son hangi gün satabilirim
ihlgm den tecrübeli biri olarak söylüyorum. bedelli sonrası yüksek ihtimalle sıçar bu kağıt. ona göre temkinli olun.
Tek kelime ALLAH cezani versin muco
Baska da bjr sey demiyorum
bilgi amaçlı ( temettü listesi)
https://resmim.net/f/vbsQnP.png
Bence ihlgm gibi olmayacak.Tamamen korkutma amaciyla basiyorlar.Rüchan ve hisse toplama pesindeler.Sular durulunca sert bir sekilde 2-2,25 tl yapabilir.10 yılin tecrübesi.Bakalim ne olacak.😊:)
Devekuşu ben yine de ekranın fotoğrafinı cekeyim.Ne olur ne olmaz.Kenarda dursun.Sana hatırlatıcam.Sonucta tahmin ediyoruz di mi?Iddia değil.
bakalım son güne kadar ne yapacaklar ya iyi bir fiyattan veririz yada yakarız rüçhanları.kaptı kaçtı pazarı gibi olmuş bugün
https://resmim.net/f/ehmnNS.png
açılışı görmedim 3 veya 4 olabilir baz fiyat 1 idi zaten. ilk gün olduğu için marj yoktu(serbest fiyat idi) yarından itibaren tavan taban fiyatı olur ama.
https://resmim.net/f/4c3Fio.png
bu şekilde
Rüçhan tavan taban fiyatı neye göre belirleniyor 0.01.den 0.06 görmesi iyiye mi işaret bedeliyle katilim yönünden yoksa burdada alim satım mi yapiliyor
ASUS_X00HD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.