bunlar çok tehlikeli söylemler !!!
insanların yatırım kararını etkilemeyin
Printable View
Yizdeoncy nerden ogrendi. Kiralik aradiklarini
Spk anlik bildirim ekrani var.herkese acik bilgiler.gizli sakli degil.tum hisseler icin.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
herhangi bir hissenin ucuz kaldığına inanıp yükselecek beklentisiyle yatırım yapmak ne ise pahalı olduğunu düşünüp düşecek beklentisi ile yatırım yapmak da odur, normaldir, olağandır.
tek taraflı bakmak, sağduyusuz/mantıksız söylemler yapmak gibi bir gaflete yol açar...
Aciga satis mantik olarak borsayi kumara ceviren bir olaydir.el8nde olmayan kagidi satiyorsun dikkat et.elinde olmadan onbinlerce lot satip elinde oarayla alinmis bekleyen kisilere darbe vuruyorsun.bu isi kumarlastirir ve para babalarina para kazandiran sistemdir.el8nde kagit varsa sat.yoksa nasil satarsin bi dusun.bu sirkete yatirimmi oluyor.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Açığa satış bir nevi dolandırıcılıktır. Türk ekonomisine balta vurmaktan başka bir şey değildir. Neden mi? "Gerçek parayla yükselmiş hissenin ederini düşürüp, yatırım yapmış insanları korkutup kârsız veya zararına hisse satmalarına neden olunduğu için" Bu ülkeye yatırım fayda eder; elinde olmayan hisseleri satmak değil. Bu nedenle bir an önce yasaklanmalıdır.
Açığa alım/satım olmazsa kağıdı toplayan tahta üzerinde harman dalı oynar.
KAP : 06.10.2017 15:43:42
ICBCT.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
Derinlik veren yok mu
galip abi seni çok seviyorum.açıga satanları öttür abi.yiyecek ekmek bulamazlar inşallah acıga satanlar.sadece bu kagıt için düşünmeyin arkadaşlar.borsada bir çok kagıtta yapıyolar.ben paramla alcam.o parasız elinde mal olmadan satarak fiyatı aşagı çekip para kazancak.varmı böyle bir şey yaaa
Halen elinde bulunduran arkadaşları tebrik ve takdir ediyorum. Cesaretinize ve öngörünüze hayranım. Bol kazançlar..
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftasonu foruma giremeyecekler hisse yarışmamızda link açılmıştır.
Kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
Deli gibi s... Adam acikciyi intihar etmese bari yazik gunah hic acimadilar milyon zararlar yazildi bizim gbi ky onlara uzuluyor bu adamlar vampir
Brut takasa girmezse sorun yok ama girerse varya acikci mal bulamaz daha fena s.. ler gecmistekilere bakin brute girenlere
Akşama bürüt takas haberi gelir görü galib başına ne geleceğini
Uygar hocam bizde verdik bugün öğlen 6.46 dan . Daha fazla göze alamadık. Şans gitti yukarı anında.
doğru zamanda doğru senet lazim
tavandan ben de verdim gitti hadi hayırlısı
Bu seviyelerden hala burada kalan varsa helal olsun
Acikci asalaklarin kemiklerini kirdilar.
Yapanin eline sağlık.
Galibin eline sağlık. Adam bist de antibiyotik gibi.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eline sağlık dediğin kişiden , 75 bin aldım(50 bin lot, alış 4,98-satış 6,03) 6,18 den de 5 bin lot açık yaptım, galip senin gibilerin kafasını ağlama duvarına dayamadanda yerine koymayacağım lotları, sonuçta açığa satışta, finansal bir enstürümandır, asalak dediğin insanlar uzayda yaşamıyor, böyle cevabını alırsın..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0ccd375745.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8028a1fb64.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c23e2a6210.png
( itibar puanlarınız için teşekkürler )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bakalim brute alacaklar mi ?
brüt işi zor kardeş, galibe torpil var, vakfn deki brüt, spk ya operasyon yapıladan önceydi, hem alınmasın hissede olanlar çok zarar görür
önemli olan, neye yatırım yaptığını bilip ona göre strateji belirlemektir, vakfn, avgyo, icbct den büyük paralar kazandım, üstelik avgyodan açığa satarak kazandım, buna rağmen galibi hiç sevmem çünkü çok gariban yakmıştır, benim tepkim sadece saygısız kelimeler kullanılmasına karşıdır, yoksa Allah herkesin gönlüne göre versin
Alctl de brute girmisti bilemezsin tabi ne olacagini spk nin ne yapacagini ama galip cok abartti bence yazik yeter acikcilari fena s.. ti onlara da ceza olmustur bi daha yapmasinlar aga nin yerinde olsam adamlara derim uzak durun aciga satistan affedeyim sizi diye ama bu seferde o kendi kazanamicak
Galip denilen kişi bence Türk borsasına zarar veriyor ,çünkü bunun adı borsa değil,temel ve teknikle alakallı değil ,bu adamın borsada işlem yapması yasaklanmalı
Adamı gene ağa yaptınız ya ne diyeyim artık bilemedim. Darmadağan edip kendi haline bıraktığı onca hisse binlerce mağdur hala ortadayken gene 3 kuruş para kazanınca ağa yaptınız ya....
Abi bu hisse ye kim dur diyecek başka bir hisse olsaydı elli kere brüte alırlardı torpil büyük GALİBa başka hisse de iki tavanda önünü keserler o zaman sorarlar adama bu neiş diye ey SPK
Msgyo ya ceza verdiler az yukseldi diye. Buna torpil. Bimere yazalım bakalım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mepet aylardır yerinde sayıyor. Grubun diğer hisseleri primlendi. Yazık değil mi Mepetteki yatırımcılara. Onların suçu ne, Mepet almak mı?
Mübarek Biri bu hissede açığa satış oluğunu ve miktarları gösteren bir tablo atar mı abi..Eğer doğruysa P.tesi tüm gücümle bu hissedeyim.
7 basamaklı açığa satış vardı
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn lord çok gizemlisiniz bu akşam.1.ooo.ooo lot da 9.900.000 lot da hepsi 7 basamak.Somut bir tablo elinde olan varsa atsın.Hem hk.tartışırız