Benim maliyetim 2.77 düşmesi iyi olucak 2.2x lerde toplicam risk alıcam arkadaşında dediği gibi 1.8 lere gelirse diye bir miktar daha nakit bulundurcam oradanda alıcam hedefim 5 ama bir senede gelmezse boku yedim :))
Printable View
Benim maliyetim 2.77 düşmesi iyi olucak 2.2x lerde toplicam risk alıcam arkadaşında dediği gibi 1.8 lere gelirse diye bir miktar daha nakit bulundurcam oradanda alıcam hedefim 5 ama bir senede gelmezse boku yedim :))
Katılıyorum. Teknik olarak 2.25 ler görünüyor. 1 yıl az bir süre sayılmaz. Bir beketiden dolayı yükselmiş. Kisa vadeli düşüleri maliyet düşürmek için kullanmak en mantıklısı. Bekelen konularda gelişme olduğunda toparlıyacaktır. Yatırım tavsiyesi değildir.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence gun icinde dusmuyomus gibi yapip mal verecek kapanistada -5 - 10 arasi olur gibime gelio sadece dusuncem kimseyi etkilemek istemem
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2017/6 aylıktaki mipaz zarardan haberiniz varmı?
yani 3 ay öncesinden? o günki fiyat neydi? bugün nerde?
3 ayda o denli zarara rağmen bu hisse niçin o kadar yükseldi??
büyük zarar geldi holeyyyy deyip kaldırdılarmı başka beklentilerimi vardı? o beklentiler gerçekleştimi? sonuçlandımı?
hisse geçmişte anlamsız dönemlerde tabanda yaptı tavanda bugünde bunlar olabilir.
Ancak zarar geldi taban olacak düşüncesini anlayamıyorum
Bugün açıklanan zararlı gördünüz mü
Tam 10 katı
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji21]
Etkilenme dedik zaten...insallah olmaz benim dusuncem deli.ç
hisse düşer çıkar
karı azaldığı için arçlk ne hallere düştü (gayet güzel kar açıklamıştı bana göre)
dün akşam yazılanlara baktım bu bilançoyla mipaz batmış bitmiş. yeni olan bişiy yok
mipaz sahibi değilim. bu büyük zarar yeni değil sadece bi fikir paylaşmak istedim.
kendimce neden sonuç ilişkisi kurarak
Bilanço fiyatlaması 2.94 den 2.33 de kadar salarak yapıldı . Bugünde olumsuzluğun gerçekleşmesiyle %1-2 daha düşer. Önümüzdeki hafta yeni hikayelerlerle ( büyükşehirden sızan bilgilerle) tırmanışa başlar. Aman kimse etkilenmesin.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Arkadaşlar merhaba. Zarara hiç takılmamak gerekiyor. 4. Çeyrekte en az 40-50 milyon kar yazacak. O zaman da oooo ne kadar karlıymış mı diyeceğiz. Tabiki demeyeceğiz. Bu hissede spek'i ya da spekleri bir kenara bırakırsak sadece ve sadece imar beklentisi önemlidir. Şirket lehine çıkarsa malum yükselir çıkmazsa düşer. Kısaca beklenti devam ediyor mu? Ediyor. Yatırım tavsiyesi değildir.
Zaten zarar yazacak kismini hepimiz biliyoruz biz arsa icin bekliyoruz.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben satmayı düşünüyorum. Bu kadar zarar yeter...
Bu kagitta olumsuz birseyler var bence.. bu kadar düşüşün baska bir izahi yok. Arsa vb haberleri bir taraftan servis edip mal cikiliyor gorunen o. Daha oncede bunu yazdim. Suan toplamda hisse % 20 den fazla deger kaybetmis. Bu normal degil. Arsa isinde de puruz var benim kanaatimce. Insallah yanilirim.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki ptesi bir atak yapacak gibi...:)
Beykoz'da imara açıldı. Hadi hayırlısı
Vaktini bekleyeceğiz dostum. Yoksa kazanamayiz. Bugün 45 te çok bekledi. Çıkmak isteyen çıksın diye... Umut taciri olmak istemem ama senin zarar ettiğinle spek kar ediyor. Ama bu kağıt tehlikeli lütfen bir hedefiniz olsun. O olana kadar uyuyun. Yada bir stoploss olmalı yoksa sen bekliyorsun diye saldikca salar
Anladigim bu kagit alinip bir kosede bekletilecek. Zamani gelincede iyiki almisim dedirtecek... ben oyle yaptim.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki satanların çoğu ky gibi
Sent from my General Mobile 4G using Android mobile app
Bu kagida KY nin direnc gostermesi gerçekten zor.
Tamamen kendim tarafindan uretilmis fikir yada beyanlardir. Deli sacmasidir. Kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
Haftalıkda flama yapıyor sayın tahtacı.
Suan eksi ama aksama + kapatir yarin falanda bi % 10 cekermi diye dusunuyorm sesli y.t.d
seni duyunca ..günler değişir..
2.30 2.50 arası gidip gelir bekleki haber gelsin
Evet farkettim
Ama olsun allah buyuk bugun olmaz yakinda olur insallah
Eyyyy ky kardeşlerim ya uyuyup unutun yada stoploss koyun çıkın derim bu daha uğraştırır sırtından ky yi atmak için
iş yatırım sazı almış yine :)
Simdi gorusurz mipaz;)
Millett çalılıklardakiler neredesiniz ne olacak beklenti ne oldu.. Stop mu olmalıymışız.. Yoksa teşekkürler
Abi ben pusuda bekiorm duserse alirim
daha burda bu hissede olan mı var bırakın bu sahtekarları bist 112 bin olmuş
ben sattım kurtuldum 12 bin tl zararına 15 gün önce
geçen hafta beyaz ve denge alıp sattım zarar marar kalmadı
2 gündürde karsan ve vesteldeyim 19 bin kardayım
perşm,cuma sabah satar çıkarım bist tekrar iyice düşene kadar girmem hisseye
tahtacı hiç zorlamıyor her gün kıdım kıdım işini yapıyor ytd.
Insallah aman dikkat et elindeki kardanda olmaz vestel karsan asiri primli haberin olsun