https://s19.directupload.net/images/191031/wriik6hy.jpg
Printable View
Yok yav hacim yok, ses yok, yaprak kımıldamıyor
https://twitter.com/OtokarAS/status/...914108928?s=19
8 afet kent U ,2 adet kent LF SIRBISTAN A TESLİM EDILMIS.ACEP BUGÜN KÜ GELMESI BEKLENEN BILANÇOYA YANSIYACAK MI?????
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ömrümü yedin Otakaaaar. La bi salına salına gitde bir görem.
3.Ç de 102 milyon TL + kar etmiş. Hayırlı olsun.
Beklendiği gibi ii kar bence. Hayrlı olsun. Bu sene ii temettü alırız
Forex e katilan 8 şirket anketine göre 94 mln kar beklentisi vardi.(+)
OTKAR Konsolide 2019/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 297386000
Yeni fk kaç oldu hesaplayabilen varmı arkadaşlar
F/K: 6.13
P/D: 5.68
Aslinda guzel ayrinfili tablo var ama .bir türlü bu hisse nete ekleyemiyorum.error veriyor.
Ama bu felen bilançoda en güzeli şu oldu.
2019/9 da 2019/6 ya göre Finansal borç ve net borç iyi derecede azalmış ki harika.
Esas Faaliyet karıda Halkulade % desel olarak ýukselmiş.guzel ve güneş li günler gelecek gibi.146.8 bir anda geçilecek gibi.ytd
Evet 2019 6 aylık bilanço borçluluk açısından ii değildi
KY kalmamış bu hissede şurada 5-6 kişiyiz galiba
*oyak yatırım, otokar için hedef fiyatını 145 tl'den 180 tl'ye yükseltti, tavsiyesini 'endeksin üzerinde getiri' olarak devam ettirdi
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-BNP Paribas, Otokar için 170,82 TL hedef fiyatla 'AL' tavsiyesini korudu
* * BNP Paribas, Otokar için 170,82 TL hedef fiyatla 'AL' tavsiyesini* korudu.
* * BNP Paribas'ın (
http://www.bnpparibas.com.tr
) konu ile ilgili* raporunda şu değerlendirme yapıldı:
* * "Net kar beklentimizin üstünde
* * Otokar 3.Çeyrekte 102 milyon TL net kar elde ederken bu rakam* piyasa beklentisi olan 103 milyon TL ile paralel ve bizim beklentimiz* olan 52 milyon TL’nin üstündedir. Operasyonel rakamlar beklentilerin* üstünde olması net karda sapmamıza neden olmuştur. Hem kar marjı* yüksek zırhlı araç satışlarının toplamdaki yüksek payı hem de* pazarlama giderlerinin tahminimizden aşağısında olması şirketin bu* çeyrekte oldukça iyi sonuçlar getirmesine neden oldu.
* * Tavsiyemizi AL olarak koruyoruz
* * Hedef fiyatımız 170,82 TL ile hisse için AL tavsiyemizi koruyoruz."
Arkadaşlar bir el atın şu bizim kağnıya. Bütün kağıtlar uçtu bu ekside. Endeks %1.62 artıda
Yapma böyle şakalar, yakışmıyor
Arkadaşlar hissemiz ne üzdü ne sevindirdi. Gerçek bu.
*yatırım finansman, otokar için hedef fiyatını 130,0 tl'den 173,1 tl'ye, tavsiyesini 'endeksin üzerinde getiri'ye yükseltti
Hacim iyi görünüyor.
Altay hayal kırıklığı..
Neden gitmiyor arkadaş 145 üzerine at git kendini
Gidecek inşallah 145 te 11.000 e yakın satışta lot vardı. birkaç güne kadar hafta sonu sonrası 145 ile 150 bandı arasına oturur diye düşünüyorum izlemeye devam.ytd
Hisse icin hedef fiyatına yakın biste göre göreceli olarak iyi performans gösterdi algısı yaratıldı. Bir kaç tane taşaklı yatırım firmasının yüksek fiyat hedefi vermesi gerek. o zaman gider.
Taşşağını yerim kır şu 145 i
Temettü indirgenmiş TL bazlı rekor kapanışı günlük ve haftalık olarak yapmak üzereyiz. Saçmasapan senetlerde onbinlerce küçük yatırımcımız %50 zararda oturuyor yıllardır. Otokar'da ise sağdan saysan 5, soldan saysan 10 kişiyiz. Fiderler paralı askerlerin gazıyla borç batağındaki şirketleri alırlar, 85.000 endekste 60-70 liraya 55 ülkeye ihracat yapan dünya devi Otokar'a ortak olmazlar. Neyse.
2019'da bitti, yandaşlardan ses çıkmıyor. Ne oldu Altay tankı? Tankı yapsınlar diye bir de fabrika hediye etmiştik. Leopard ya da Leclerc alıp ismini değiştirip Altay yaparlarsa hiç şaşırmam.
https://twitter.com/UretimYerli/stat...397160448?s=19
Paylaştım ancak.haber neden kap a düşmedi.ya da p.tesi düşer mi acep.40 adet güzel sayı ki 2019/4C bilançosunu iyi etkiler diye düşünüyorum.ytd.Bilgisi ve düşüncesi olan arkadaşlar varsa sevinirim.
Evet daha önceki 244 adetlik siparişleri devamı niteliğinde anlaşılan.yeni bir şozleşme değil.herhal
Hedefe dogru ilerliyor sizin adınıza sevindim. :)
Batuhan
Kasım aralık ocak şubat aylarında genelde iyi çıkış yaptı benim gözlemlediğim. Umarım iyi bi ivme yakalarız. Eskiden yıllıkta yaptığımız karın daha fazlasını şimdi çeyrek bilançoda yapıyoruz. Yatrım tavsiyesi olmamakla birlikte pozitifim
Gıdım gıdım gıdım devam
Üstad, 100.000 lot hacim var bugün. Ortalamaların üzerindeyiz. Gün içi 144,4 görmesi de olumlu. Bugün, ağırlıklı ortalamanın üzerinde kapatırsak umutlarımı korumaya devam edeceğim. Endeks üzeri oransal kapanış ise fiyatların hala şişkin olmadığının ve alıcıların istekli olduğunun bir göstergesi sayılabilir. Yabancı alımı da devam ediyor.
Hacim 19500000 , bugün niye aşağı çekildi?? Sirkelememi?
Kapat şöyle 145.5 tan
Bizimkisi kendi kendine takılıyor.
Muzaffer hocam , eger sakıncası yoksa takip ettiğiniz hisseler nelerdir?