şafak doğan güneşmi?
Printable View
şafak doğan güneşmi?
Sabah alıyor biri akşam veriyor işem hacmi oluşuyor 😀
dümenci diye biri vardı yahu gören varmı? çalıların arasında bekliyodur gerçi :kahkah:
Nurullah Ercan'ın Von Resort otelleri olarak 4 tane oteli var, bunlardan ikisi petrokent turizmde. Beşinci oteli de inşaat halinde İzmir Özderede. Bien yapıda Nurullah Ercan'ın.Umarım bu otellerin bir gün hepsi Petrokent Turizm'e geçer 🙏
Bien Yapı Ürünleri 874 Yataklı Otel Hazırlıklarına Başladı! https://www.emlak365.com/emlak-haber...di-h18824.html
İzmir Özderedeki 5.otel inşaatı
Vonresort perla Vonresort bien
Özdere Cumhuriyet, Adnan Alır Cd., 35495 Menderes/İzmir
0530 407 99 98 https://g.co/kgs/9Yy92J
#pkent Von Resort Hotels in iki oteli petrokente ait ve şu an 5.oteli inşaat halinde İzmir Özderede ve 2020 de açılacak 🙏
Bu otellerin sahibi Nurullah Ercan
https://t.co/pgRIiA3ddZ
Vonresort perla Vonresort bien
https://t.co/X6hUZuYifF
Bir gün turizm holding çatısı altında birleşirmiyiz biraz sesli düşündüm patron duymasın
Çok tırsak bi tahta kagıtlar nerden nerelere gıttıler pkent aynı tas aynı hamam güya bugün bürütün son günü değişen bi şey yok
hay maaşallah maalt dünkü hareketin ardından bugünde tavan darısı bizimkinin başına diyeyim...ytd
Yine yeniden şafak doğan güneş
Eyyyy spk bak gidenlere hergün gidiyorlar
Rahat bırakda 3-5 günde biz gidelim
Gidecek kağıt tek fiyat işlem ile de gider, sorun borsa İstanbul sisteminde zaten. Spk napsın şimdi.
Kağıt çok sahipsiz. Kuru yaprak gibi ordan oraya. Sürekli işlemdede cacık çıktı. Umarım bu sefer birileri sahiplenir. Ama bu spk ile bı cacık olmaz. Bir milyon sermayeli otel mi olur. Yazlık bile yok nerdeyse o fiyatlara
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
146 tarihi zirve..bakalım ne yapacak..
üzerinde kapanışlar..
orta vadede başdaki rakamı değiştirtir..
tabi bence.
Hayırlı olsun
işlem hacmi 1 milyonu aştı.bu iyi....
gelip gelip dönüyor..
zirve diye gelen satışları alıyorlardır umarım
eğer öyle ise baştaki rakamın değişmesi kolay olacaktır.
10 bin lot a dayanmış
devre kesiciyi 2. defa yedi...bilerek mi yapıyor bu ********ler.....
günlük kaç kez kesmede ceza veriliyor.bilen var mı arkadaşlar.....
Bilerek yapıyorlar galiba. Hacmi görünce umutlanmıstim. Umarım boşa gitmez bu hacimMi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tecavüzcü çoşkun'la ıssız bir adaya düşesin ALNUS yatırım
az gayret eksiye geçirin bravo:bravo: anlaşılan bunlar adapte olamayacak yine adı üzerinde deli çıkarın gitsin borsadan madem öyle..ytd
Bu hacim e Bi kalmadı 140 üstünde
Bundan is çıkmayacak ansilan.
Bi mal yüzde 15 ten eksiye geçtiyse elli kişinin tecavüzüne uğramış demektir bidaha dötünü toparlayamaz ytd
Dün KLNMA üç kez durdu ama bir ceza gelmedi.
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oyak ve alnus aynı kişiler ellerinde fazla mal kalmadı, ******ip gidecekler.
aynen şarul şurul.[emoji16][emoji23][emoji23]bekliyorum biryere gittiğim yok kucak boş
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Sonunda eksiyide gördük
kim satıyor bu kadar yahu...tekrar tek işleme aldıracaklar kağıdı....
maalt 3. tavanını yaptı....
3. kez devre kesti yuh be maalt kaç gündür tavan gidiyo devre kesici çalıştımı acaba yazıklar olsun ben bu senedin kottan çıkması gerektiğine inanıyorum bunun gibi senetler işlem görmemeli ... ytd
Başarıılıda oldu yukarda yazdım ben borsa hayatımda tavandan tabana yakın yerden kapatıp iflah olanı artık yavaş yavaş nereye gelir bilinmez borsa batık hisselerin yeri bakın bütün batıklar yüzde 500 gitti 2 ayda ve tepede duruyo
Modaratör arada benim yazıyı da yanlışlıkla silmiş...
Sabah göz göre göre satmadım.alt kademeler boş,her an düşmesi an meselesi ...ama bu ********lerin, alıştık ya hep ters köşe yapmalarına ,ben de tersini düşünüp, atik önü açıldı,düşmez diye düşündüm, kaç kere satma fırsatı verdi,satmadım...kardan zarara geçtim.....arkadaşın dediği gibi bu kadar hacimle,bunları yaşadıysak...işimiş yaş...
bizim deli petroda ilk kez böyle bir hacim görüyorum:oleyo:sürekli işlem yaramıyor bu kağıda en azından satan sattı yada artık satabilir biz önümüze bakacağız hayırlısı