Netaş tavan a gidiyor.Escom hareketli belki buda kıpraşır.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Netaş tavan a gidiyor.Escom hareketli belki buda kıpraşır.
kimse kalmadı mı ?
Sabır ile devam yola ya sabır:)
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabır ile yola devam tabiki sizce bu google türkiyeden çıkma tehdidi bize nasıl yansır istermisiniz bir yazılım yapsın bizim kafein androidin yerini alsın çok mu imkansız sizce sektörde çalışan arkadaşlar
İmkansız diye birşey yok ama direk Google gibi giriş yapamaz, YANİ diye bir yerli arama motorumuz var ama Google'ın veri tabanını kullanıyor. Sadece bu firma işin içine çözüm ortağı olarak dahil edilebilir. Kesin bilgi değildir sadece öngörüdür. Cem kalyoncunun son yaptığı konuşmanın işlevselliği önemli bence, kısacası artık sürece yönetimin dahil olup konuştuklarını hayata geçireceğini beyan etmeli. YTD
Bu arada yeni haber düştü:) Google'dan beklenen açıklama geldi: Android cihazlar değişikliklerden etkilenmeyecek
POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz hayal görün, hisseyi t... kağıdına çevirdiler, sağolsunlar bizi çok seviyorlar ya.
Asla Yatırım tavsiyesi değildir.
Hayal gördüğümüz yok, ben 6 larda aldım ve 13 lerde satmadım niye biliyor musun? Hayallere inanmam da ondan... Zararda gösterdiğiniz sabrı azıcık karda iken gösterseniz güzel paralar kazanırsınız.
Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu kadar Smart' a bağlı bir şirket olabilir mi? Bu durumu anlamış değilim. Devamlı yabancılar satıyor da bu hisse buralarda nasıl durabiliyor?
Nasıl bir iş bu. Forumda hiç kimse yok. Nerede bu uzman kişiler. Ölü toprağı serilmiş hissenin üzerine.
Üstatlar kafeinhanede pişpirik oynayadurur Henüz 🎺🎺🎺 çalmadı😆
Açığa satış ve kredili işlemler yasağı bugün sona eriyor. Bu iyi ama göbekten Smart'ın etkisinde olması da kötü bir durum. İnşallah biraz kendine gelir.
Keşke smarta göbekten bağlı olsa muhtemelen haftaya bizi geçecek bizde bön bön bakacaz
Günlükte 9 Aralıktan itibaren simetrik üçgen oluşmuş. Yukarı kırarsa ilk hedef 13,50 olur. Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Logo %3 artıda bunun derdi ne
Tekno yazılım işinin en iyisi, hisse performansında en kötüsü.
Sayın Maharaj,
30/09/2019 smart hisse kapanışı 2,62 , 31/12/2019 kapanış fiyatı ile oluşacak değer artışından,
smart sermayesi 31,862,500.- %35 kafein kabaca 11.000.000.- adet hisse var.
smart 8,02 tl kapanış yapsa 8,02-2,62=5,4x11.000.000.-= ????? hisse değer artışından gelecek kardan mı bahsediyorsunuz.
Bu hisse de yeniyim smartı ne zaman aldılar?
ytd.
Saygılar,
Bir kere de kendi gücünle yukarıya doğru git. Fonet % 18 kafein %2
Yine hiç heyecan yaratmadın.
Sabah sabah bir heyecan yaptı ama sonrası gelmedi.
Şimdi geldi hem can hemde heyecan.:ok:
SMART'sız çıkmam abi. YTD
Güzel gidiyoruz maşallah.. Ortaklarıma sevgiler...
Az karekterin olsun be, smart az gevşiyor buda gevşiyor smart toparlıyor buda arkasından toparlıyor.
Yok mahajat usta bu direk smarta bağlı bunu alacağımıza smartı alsaymısız
12,18 den rin tin tin i sattım. Bir hisse bu kadar mı başka hisselere göre hareket eder.
Smart tavan olsada bari bizimkine yüklenseler :)
satıp satıp geri alıyorum. çok kötü bağımlılık yaptın kfein. ama artık smarttan ayrışarak yüksel mk.
Tahtaci ******cocuklugu yapiyor canlinizliyorum
Smartiks ile kıyaslamayı bizler yapıyoruz. Piyasa değil. Kafein kendi dinamiklerine göre bence harika bir yükseliş yaptı. Smartiks ise sadece ciddi bir şekilde spek tarafından abartıldı hepsi bu.
Sonuçta anlaşılmayacak bir durum yok yani, maharajım abim... :)
Izci kardeş, birakalim kendimizi kandirmayi. Yarin birgun smart %10 düşse kfein %15 düşecektir. Bahse girerim. Smartta hiç ky kalmamistir, kfeinde ise istemedigin kadar. Bu nedenle biz daha çok bakariz smartin arkasindan
Smartiks hareketleri elbette etkiledi hisseyi. Demek istediğim o değil. Smart olmasaydı yine yapacaktı primini. Çünkü tüm teknoloji hisseleri koptu gitti...