9 liralardan vardi az miktarda guzel yukseldi kacgundur iyi kazanclar Al sat tut tavsiyesi degildir
Printable View
9 liralardan vardi az miktarda guzel yukseldi kacgundur iyi kazanclar Al sat tut tavsiyesi degildir
derinlik gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum..hissenin daha da iyi olacagını tahmin ediyorum banvitten ne eksigimiz var hatta fazlamız oldugunu dusunuyorum...
Son pastayı paylaşabilir misiniz?
Dünkü hareketin birebir aynısını yaptılar...
Herkese günaydın
aşagıdaki yazı alıntıdır vede katılırım.
https://twitter.com/kat50hisse/statu...95191571038208
Gıda dışındaki tüm hisseler için bir belirsizlik sözkonusu.. endeks in de, bu firmaların blançosu de sıkıntı..
Şu sıra rtalb dışında sadece gıda hisseleri , PETUN (pınar et un defter degeri olarak da avantajlı), tat, pnrsut, kervts vb güvenli liman..
PETUN (pınar et-un) yıllık kâr potansiyeli olarakta, defter değeri olarakta avantajlı olduğu gibi..
Temettü verimliligi en yuksek hisselerden ve Nisan sonu mayıs gibi temettü verilecegi aciklandi genel kurulda. Kesin tarihi duyurulur yakinda. Hisseye 40 tl hedef koyuluyor..
herkese bol kazançlar..
burdan shortlamak lazımmm
Sayın arkadaşlar gıda sektöründeki hisselerin 5, 10, 22, 50, 100 ve 200 günlük hareketli ortalama değerleri:
http://www.borsanalist.com/gida-hiss...erleri-analiz/
Bazı hisselerin grafikleri de var.
Burda da virüsün ortaya çıktığı zaman beri performansları görebilirsiniz:
http://www.borsanalist.com/gida-hiss...n-etkilenmedi/
Sağlık sıhhat ve bol kazançlar dilerim. :)
Osmanlı millete hisseyi sattırmaya mı çalışıyorsun amacın nedir?
tüm gıda şirketlerine yazmışsın.
teknikçiler bu kadar çok bilseydiler hepsi şimdi zengindi.
Bu ülkede maşallah teknikçiden geçilmiyor.
Şuradan biri senden etkilenip malını yarın sattı varsayalım
hisse de tavan oldu ne diyeceksin.
Corona virüs etkisi üstelikte Ramazan ayıda geliyor.
Şu zamanda gıda hissesi satılmaz.
erdals yazdıkların yalan yanlış şeylerle dolu.
25-30 gıda hissesini saatlerce inceleyip bu rakamları çıkardım ve ilgili sayfaları hazırladım.
Yukardaki yazıyı da bunun dışında 3 gıda hissesine daha attım.
Ne her gıda hissesi? Biliyorsun ki millet son gönderilerime bakmayacak.
25 tane hisseyle ilgili bir çalışma diğer topiklere de elbette atılabilir.
Atılan sadece 1 mesaj. Gören de zannedecek ki düzenli olarak mesaj atmışız da yüzlerce mesaj var.
Böyle yönlendirme mi olur? Bu topiğe başka mesaj attığımı da hatırlamıyorum.
Memlekette teknikçi çoksa bu da güzel birşey. İnsanların kendini eğitmesi önemli.
Bu mesajımda yönlendirme var mı arkadaşlar?
Linklerdeki çalışmada da hiçbir hisseyle ilgili al-sat yönlendirmesi yok.
Ekonomist dergisi ya da bazı web sitelerinde göreceğiniz türde bir araştırma sadece!
Virüs mücadelesi başladığında biz de gıda ve diğer sektörlerle ilgili mart ayında bir yazı yazdık:
Dikkat çektik:
http://www.borsanalist.com/gida-sekt...ri-yukseliyor/
Sayfanıın en altında hareketlenen hisselerin o zamanki fiyatları da var.
Yönlendirme varsa şayet bu durumda insanları ordan itibaren yönlendirmişizdir.
Teknik analiz kısmında da inanın grafiklerim bomboş. Üstlerinde tek not yok.
Sağlıklı günler ve bol kazançlar. :)
Yönlendirme felan yok. adam gıda şirketlerine yönelik analizini yapmış paylaşmış. İlla al-sat denmiyor. Analizi inandırıcı bulmayan kendisi de analiz yapabilir.
Gerçekten de çok güzel bir çalışma olmuş,ellerine gözlerine sağlık.,keşke herkes laga luga yerine böyle analizleri paylaşsa.
uluun tavan,bu da onu kıskanmıyor değil:)
Herkese merhabalar ,
daha öncede çokca ifade ettiğim gibi temeli sağlam olan hisse eskiden çok çok ucuzdu şimdi de ucuz , temettü veren karlılığı yüksek olan hisse ancak daha yeni defter değeri olan 15 tl civarını geçti . pd/dd değeri daha yeni 1 olabildi,
oysa birçok hissede özellikle içinde bulunduğumuz günlerde gıda sektöründe bu oran 2 hatta 3 civarında seyrediyor . buradan bakınca petun un 35 civarı fiyatları kaldırabilecek yapısı var ,
Ancak bu türlü hızlı yükselişler beni hep korkutmuştur , teknik analize sığdıramadığım bir ivme ne yazık ki bu sert yükseliş,
üstelik petun normal zamanlarda oldukça sığ bir hisse olup 40-50bin lot hacimle gün kapatırken son zamanlarda 1 milyon gibi petun için rekor hacimler gördüğümüz halde geçen hafta 5 -6 milyon hacimler tarihi rekorların bile 2-3 katı oldu ,,
bu düşündürücü.
dolaşımda 14 milyon kadar hissesi varken cuma günü 8 milyon hacimle eksi kapatması ve bugün yine sanırım 10 milyonu aşan hacimler olması ise benim için korkutucu...
bence temelde çok değerli bir hisse olduğu halde ,hatta belki bu atakları sürdürerek hak ettiği değerleri bile aşabilecek olduğu halde beni korkutuyor artık doğrusu.
biraz dursa dinlense , hatta geri çekilip biraz düzeltme yapsa oyalansa daha sağlıklı olacak ama ...
herkese bol kazançlar...
Çek bi tavan aslanım,,pddd ler 3-4 lerde iken bu daha yeni 1 oldu evet.gideceği çok yol var daha.
bir zamanlar banvt almıştım 5 den 6 dan sattım daha gitmez diye,,yok kuş gribi olur bilmem ne,,korkudan bekleyemedik,hisse çıktı 35 lere.:)
aslında bu denli karlı hisselerde pd nin 3 civarı olması beklenir , üstelik böyle gıda ürünlerine ve gıda sektörüne talep artmışken fazlasıda olabilir ama bu sert yükseliş ciddi bir soru işareti oluşturuyor bende . beni rahatlamam için biraz dinlence hatta bir düzeltme lazım , aksi halde bensiz devam eder yola :) ama kendi bilir ..
zaten ödülün büyüğünü cesur yürekler hak ediyor sevgili dostum , benim gibi korkaklar değil ,
ama bence korkunun ecele bazen biraz faydası var sanırım :) :)
alanada , satanada
kısaca herkese bol bol kazançlar...
O zaman ft-2 de banvt de idi,,aslında hiç girmeyecektim,,müthiş analizler yapıyordu,vardır bir bildiği dedim daldım,,ama işte 6 ya kadar dayanabildim,,o da 10 larda falan satmıştı,,kağıt uçtu 35 lere,,,6 nerde,,35 nerde,,,,kısmet işte.
Diyeceğim o ki,burda kuş gribi falan bir tehlike yok,,,hisse kuvvetli boğa piyasasında,,maliyet de düşük,,bekle o zaman olimpik forum dedim kendi kendime:)
bende erbosanda çook uzuuuun süre kaldım iyide yerden satarak buraya geldim, 3 yıldır burada bekliyorum ama bu haftaki kadar sert hareket beklemiyordum ne yalan söyleyeyim.
tahtada bildigin savas var...kapanış ta pasta vb verebilirseniz sevinirim...
tavana az kaldı kademeleri verebilecek var mı acaba...
0.765 kuruş kar payı verecek gayet iyi bir oran.. Seneye bunun en az iki katını verir... Gayet iyi bir temettü hissesi aslında..14/10/2020 de ödenecek..
Petrolde inanılmaz şeyler oldu,%74 düştü bugün 4.76 dolar,,neler oluyor,,faizler tepetaklak.Yakında suyun fiyatı petrolu geçer bu gidişle:)
Pınsu onun için çıkmasın.:)
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan tahmin -633 puan, ortalama tahmin ise -655 puan oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +175 puan olurken, en düşük beklenti -1777,50
puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 2'si pozitif, 33'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 766,06 puan artışla 98945,88
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -633,00
Ortalama : -655,00
Maksimum : +175,00
Minimum : -1777,50
Katılımcı: 35[(+2)(-)33]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(21/04/2020 - 09:16:49)
muadillerine göre hala ucuz oldugu için talep çok, düne kadar batık denilen dardanlein piyasa değeri bile neredeyse 450 milyon , kerevitas 2,5 milyar tl.. petun nerede olmalı
Herkese merhabalar ,
Çok doğru tespitler ve kesinlikle katılıyorum . Diğer gıda firmalarına bakınca petun un da piyasa değeri 1,5 ile 2 milyar tl civarında olmalı bencede .dolayısıyla hisse için 40-50 normal fiyatlar olarak kabul edilebilir bana göre , ama piyasa ne kıymet verir bilemiyorum...
Diğer taraftan bu sert yükseliş korkunç geliyor bana , değil mi?
dursa dinlense sakin sakin 40 a 50 ye gitse sorun yok ...
Dolayısıyla ara ara realizasyon yapmak, parça parça satmak iyi geliyor bana ancak sn. olimpik forumun banvit hikayeside kulağımda küpe , dolayısıyla cesaret gösterip birazda tutmak lazım belkide..
Herkese bol kazançlar..
Genel değerlendirme,gıdalarda hele hele karlı şirketlerde özkaynağın 2,2.5 katı kadar olabileceği şeklinde.